Στις φωτογραφίες της πελάτισσάς της εμφανίζονταν συνεχώς πεταλούδες, μέχρι που κατάλαβε τι συνέβαινε…

Η Amy Cutler είναι ιδιοκτήτρια του Gypsy Tree Photography και η ιστορία μας ξεκινά όταν την προσέγγισε η Katlyn Mitchell, μια νεαρή γυναίκα που ήθελε να καταγράψει την εγκυμοσύνη της.

Gypsy Tree Photography

Η Katlyn μου ζήτησε αν μπορώ να “πειράξω” μία από τις φωτογραφίες για να φαίνεται και ο σύντροφός της. Ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά δεν ήθελα να την απογοητεύσω…

Ο σύντροφός της ήταν πυροσβέστης και στις 3 Μαρτίου 2015 τον κάλεσε το καθήκον. Την ώρα που ο Jeff έβγαινε από το σπίτι – τις φλόγες του οποίου μόλις είχε σβήσει – η βεράντα κατέρρευσε πάνω του. Ο ίδιος πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Jeff ήξερε ότι επρόκειτο να γίνει πατέρας τον Ιούλιο και ήταν τόσο ενθουσιασμένος… Δυστυχώς όμως δεν έμαθε ποτέ ότι θα αποκτούσε γιο.

Την ώρα που τραβούσε την παρακάτω φωτογραφία, η Amy έβλεπε μέσα από το φακό της κάμεράς της αναρίθμητες πεταλούδες να έχουν περικυκλώσει την Katlyn, καθώς στεκόταν εκεί κοιτάζοντας το αγέννητο αγοράκι της και φανταζόμενη τον αγαπημένο της να στέκεται στο πλάι της.

Gypsy Tree Photography

Εκείνη τη στιγμή, ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει. Όπως λέει η ίδια, ποτέ δε θα ξεχάσει το χαμόγελο της Katlyn όταν είδε το αποτέλεσμα και τα θερμά λόγια της μητέρας της.

Κάτι τέτοιες ημέρες είμαι πραγματικά ευγνώμων για το δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός. Αυτό είναι που μου έδωσε τη δυνατότητα να παραδώσω μια φωτογραφία σε μια γλυκύτατη γυναίκα που θα της θυμίζει συνεχώς πως ο αγαπημένος της θα είναι πάντα δίπλα της και στον γιο του ότι ο πατέρας του ήταν ένας ήρωας…

Gypsy Tree Photography

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta