Σοκαριστικό βίντεο δείχνει Τεράστιο UFO να αιωρείται πάνω από ένα ολόκληρο Χωριό! Δείτε το και θα Μείνετε άφωνοι!

Ένα παράξενο βίντεο που φαίνεται να δείχνει ένα UFO έχει γίνει viral στην Μαλαισία… και έχει ήδη διαψευστεί από την αστυνομία. Το βίντεο δείχνει ένα τεράστιο αντικείμενο να περικυκλώνει ένα απομακρυσμένο χωρίο.

Όπως το τεράστιο διαστημόπλοιο στην επιτυχημένη ταινία του 1996 “Ημέρα Ανεξαρτησίας”, σιγά σιγά περνά από τον ορίζοντα.

Κινείται με αβεβαιότητα κοντά στο έδαφος πριν εξαφανιστεί μέσα στην νύχτα. Μετά από λίγες στιγμές, όμως, γυρίζει και επιστρέφει για μια πιο κοντινή ματιά στο μαλαισιανό χωριό. Οι κάτοικοι ακούγονται να φωνάζουν φοβισμένοι καθώς το UFO κινείται για να αποφύγει μερικά ψηλά δέντρα και μετά το βίντεο κόβεται.

Το μυστηριώδες βίντεο τραβήχτηκε σύμφωνα με αναφορές από ντόπιους στο Kuala Krai, στο εσωτερικό του Kelantan στην βορειοανατολική Μαλαισία. Ένα δυνατό φως βγαίνει από τη μέση του δίσκου. Ωστόσο, σήμερα η αστυνομία διέψευσε ότι πρόκειται UFO.

O αστυνομικός Abdullah Roning είπε, “Το βίντεο κυκλοφόρησε από συγκεκριμένες ομάδες χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί”, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξε κάποια αναφορά στην αστυνομία. Αρχικά, το βίντεο ψευδώς θεωρήθηκε ότι είχε δημιουργηθεί από το Μαλαισιανό Εθνικό Ειδησεογραφικό Δίκτυο (BERNAMA).

Μια λογική εξήγηση είναι ότι είναι φάρσα, η οποία πιθανόν δημιουργήθηκε για να συμπέσει με την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Μαλαισίας, στις 31 Αυγούστου.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta