Το Σνιφάρισμα Σοκολάτας είναι ο νέος Τρόπος με τον οποίο Μαστουρώνουν στα κλαμπ της Ευρώπης!

Οι θαμώνες των κλαμπ έχουν βρει έναν νέο τρόπο για να περνάνε καλά παρτάροντας – την σοκολάτα. Μια νέα τάση στην οποία ο κόσμος σνιφάρει κακάο στα κλαμπ της Ευρώπης έχει γίνει δημοφιλής, με εκδηλώσεις όπου αντί για αλκοόλ και ναρκωτικά προσφέρεται σοκολάτα.

Σε ένα μηνιαίο πάρτι στο Βερολίνο οι ρέιβερ χορεύουν μέχρι πρωίας υπό την επήρεια ωμού κακάο σε μορφή ποτού, χαπιού ή σκόνης.

Το Lucid από το Alchemy Eros περηφανεύεται ότι προσφέρει στους πελάτες μια δυναμική συγκέντρωση όπου η μουσική, ο χορός και η ενέργεια είναι άγρια και ελεύθερα.

Δεν προσφέρουν αλκοόλ, αλλά έχουν ντόπιους τεχνίτες και λάτρεις της κουζίνας που προσφέρουν ουσίες με δυνατή ενέργεια, όπως ωμό κακάο, smoothies από super-foods, αφεψήματα από βότανα, χορτοφαγικά πιάτα και πολλά ακόμη.

Οι υπερασπιστές του υποστηρίζουν ότι το ωμό κακάο έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από ότι πίστευαν παλαιότερα.

Αρχικά αυξάνει τις ενδορφίνες στο αίμα και μπορεί να προκαλέσει αισθήματα όπως ευφορία, ειδικά σε συνδυασμό με χορευτική μουσική.

Η σοκολάτα επίσης είναι υψηλή σε μαγνήσιο που χαλαρώνει τους μυς. Μια πρόσφατη μελέτη του Kingston University στο Λονδίνο με τη συμμετοχή ποδηλατιστών ανακάλυψε ότι η σοκολάτα μπορεί να σε κάνει να πας πιο γρήγορα και πιο μακριά.

Πιστεύεται ότι η επικατεχίνη, ένα φυτικό χημικό που εντοπίζεται στην μαύρη σοκολάτα σε μεγάλες ποσότητες, δίνει στο σώμα ώθηση διαστέλλοντας τα αγγεία.

Αυτό αυξάνει την διοχέτευση οξυγόνου στους μυς, επιτρέποντας τους να τους χρησιμοποιήσουν στο έπακρο. Η χρήση του κακάο στα κλαμπ έχει αυξηθεί τόσο που έχει εφευρεθεί μια συσκευή 35 λιρών που επιτρέπει το σνιφάρισμα της σκόνης όπου κι αν βρίσκεται κανείς. Εφευρέτης του είναι ο Βέλγος σοκολατοποιός Dominique Persoone.

Αλλά η ιδέα χρησιμοποιείται πλέον και σε εστιατόρια, όπου το κακάο αναμιγνύεται και με άλλες γεύσεις. Αυτή η τάση τώρα μετακινείται από τα τραπέζια εστιατορίων στα κλαμπ, καθώς οι θαμώνες αναζητούν υγιεινούς και νόμιμους τρόπους για να ξεφύγουν από την σκληρότητα της ζωής.

Στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη διοργανώνονται πολλά πάρτι με μεγάλες ποσότητες κακάο.

Με την συσκευή του Persoone το σνιφάρισμα είναι πολύ εύκολο και ο ίδιος έχει περάσει πολύ χρόνο κάνοντας πειράματα για να πετύχει την τέλεια σκόνη. Οι συσκευές αυτές κοστίζουν 45 ευρώ και εξάγονται στην Ρωσία, την Ινδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει προειδοποίηση για το υπερβολικό σνιφάρισμα, αλλά ο Persoone επιμένει ότι είναι ασφαλές. Εμπνεύστηκε από τον ρόλο της μύτης στην δοκιμή του φαγητού.

Προσθέτει ότι η νοοτροπία ότι το σνιφάρισμα είναι για κακά παιδιά δεν ισχύει. “Δεν είμαι το κακό παιδί που σπρώχνει ναρκωτικά, καμία σχέση… Η ζωή είναι βαρετή. Ας περάσουμε καλά.”

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta