Σε αυτήν την Εικόνα είναι Κρυμμένοι 12 Στρατιώτες, καμουφλαρισμένοι με Παραλλαγή. Εσύ ΠΟΣΟΥΣ μπόρεσες να Εντοπίσεις;

Μια απίθανη φωτογραφία του βρετανικού ιππικού δείχνει 12 από τα μέλη του καμουφλαρισμένα και κρυμμένα στην ζούγκλα του Μπρουνέι. Η μονάδα δημοσίευσε την φωτογραφία μαζί με άλλες στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς κάνουν ασκήσεις στην ζούγκλα.

Η άσκηση ήταν μέρος της εκπαίδευσης αναγνώρισης κοντινού στόχου. Μία από τις δημοσιεύσεις λέει: “Έτσι κάνει το καλύτερο που μπορεί το βρετανικό ιππικό. Η ευφυΐα που είναι συγκεντρωμένη σε αυτό το σύμπλεγμα, η θανατηφόρα τέχνη που θα καθορίσει την επιτυχία του βρετανικού στρατού στην μάχη. Το ιππικό τελειοποιεί τις αναγκαίες δεξιότητες του στην ζούγκλα του Μπρουνέι με σκοπό να σώσει ζωές σε μελλοντικά εγχειρήματα.”

Επίσης, δημοσίευσε και ένα mannequin challenge στην σελίδα του στο Facebook, μαζί με την εξής λεζάντα: “Οι στρατιώτες μας βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Μπρουνέι σαν μέρος βελτίωσης των ικανοτήτων αναγνώρισης στόχου και περιπολίας στο πιο σκληρό περιβάλλον. Αυτό τους κάνει πραγματικά έμπιστους προστάτες!”

Το βρετανικό ιππικό είναι η επίσημη προστασία της Βασίλισσας. Αποτελείται από τα δύο παλαιότερα συντάγματα του βρετανικού στρατού, τους Blues and Royals και τους Life Guards.

Διάσημα μέλη του είναι ο πρίγκιπας William, Δούκας του Cambridge, και ο αδερφός του, πρίγκιπας Harry, οι οποίοι είναι μέλη του Blues and Royals, αλλά και ο James Blunt, ο οποίος υπηρέτησε στους Life Guards.

Υπάρχουν επίσης και οι Queens Guards οι οποίοι προστατεύουν τις κατοικίες της βασίλισσας στο Λονδίνο αλλά το κάστρο Windsor και το Παλάτι Holyroodhouse στο Εδιμβούργο.

Και τα εφτά συντάγματα υπάρχουν πριν την Αγγλική Αποκατάσταση το 1660 και προστατεύουν τα παλάτια του ηγεμόνα από την βασιλεία του Charles II.

Εθιμοτυπικά καθήκοντα περιλαμβάνουν το Trooping the Colour, μια παρέλαση για την Remembrance Sunday, και την παροχή φρουράς για την παρέλαση στα γενέθλια της Βασίλισσας και στα Εγκαίνια του Κοινοβουλίου.

Ανάμεσα στις πιο αξιόλογες μάχες του συντάγματος είναι η μάχη του Βατερλώ, όπου 2.000 ιππείς εμπόδισαν περίπου 15.000 στρατιώτες του γαλλικού πεζικού από ελιγμούς κατά των δυνάμεων του Ουέλινγκτον.

Τους εντοπίσατε και τους 12; Δείτε παρακάτω την απάντηση.

Credit: DailyMail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta