Σάλος με το VOICE – Στημένο παιχνίδι με «αρχηγό» τον Σάκη Ρουβά

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός ενός παίκτη από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στα knock out του The Voice, με τον ίδιο να αφήνει αιχμές για «στημένο» αποτέλεσμα.

O Γιώργος Σταματάρης διαγωνίστηκε έχοντας απέναντί του την Ελπίδα Πραμάς και τον Μάκη Τσιγάντες, ερμηνεύοντας το Con Τe Partiro, με την coach να δίνει το «εισιτήριο» στην Ελπίδα.

Ο λογαριασμός του διαγωνιζόμενου στο Facebook πήρε «φωτιά» και τα σχόλια δεν ήταν καθόλου κολακευτικά τόσο για την Παπαρίζου όσο και για τη διοργάνωση, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Αιμιλία Κενεβέζου, μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους της Κύπρου, έγραψε δημόσια στα social media «δεν σας συνήθισα να μοιράζομαι προσωπικά ζητήματα. Θα το κάνω για πρώτη φορά. Αγάπη μου αδικήθηκες. Τόσο απλά», κοινοποιώντας το μήνυμα και στην Έλενα Παπαρίζου.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί μία ανάρτηση του συνθέτη Νεόφυτου Νεοφύτου, κουμπάρου του Γιώργου Σταματάρη, ο οποίος κατήγγειλε με ανάρτησή του πως το The Voice είναι στημένο. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook, ο Σάκης Ρουβάς κινεί όλα τα νήματα, ενώ παίκτης που αποκλείστηκε μπήκε στο γραφείο της παραγωγής και κατόπιν έγινε νέο γύρισμα, στο οποίο σώθηκε από άλλον coach και η Έλενα Παπαρίζου ήταν κλεισμένη στο γραφείο της με συγκεκριμένη παίκτρια!

Βέβαια, όλα αυτά ειπώθηκαν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σταματάρη, τον οποίον υποστήριζαν οι παραπάνω, και όχι πριν. Πόσο, λοιπόν, είναι αντικειμενικό να κατηγορείς ένα παιχνίδι αφού φύγει αυτός που υποστηρίζεις και να μην υποδεικνύει τα “στραβά” από πριν εφόσον υποτίθεται πως έχεις εντοπίσει πως κάτι δεν πάει καλά; Επίσης να μην ξεχνάμε πως τα talent show τα ταλέντα πολλά, αλλά είναι παιχνίδι και στο τέλος κερδίζει ένας -και η ιστορία έχει αποδείξει πως σε βάθος χρόνου μπορεί κάποιος που δεν κέρδισε να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Πηγή: trelokouneli.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta