Σάλος από το “ανατριχιαστικό” βίντεο της πριγκιπικής οικογένειας στον Καναδά [vds]

William and Kate, the Duke and Duchess of Cambridge, along with their children Prince George and Princess Charlotte get on a float plane as they prepare to depart Victoria, British Columbia, Saturday, Oct. 1, 2016. (Jonathan Hayward/The Canadian Press via AP)

Η επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, της Κέιτ και των παιδιών τους στον Καναδά ολοκληρώθηκε, όμως αυτό για το οποίο όλοι συζητούν σήμερα δεν έχει… χαμόγελα.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ “κατέκτησαν” και τον Καναδά, όπου πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη μαζί με τα παιδιά τους, τον 3 ετών πρίγκιπα Γεώργιο και τη 16 μηνών πριγκίπσσα Σάρλοτ, στη “παρθενική” της εμφάνιση σε οικογενειακή “υποχρέωση”.

Οι φωτογραφίες και των τεσσάρων έχουν κάνει τον γύρο του διαδυκτίου γεμίζοντας με χαμόγελα όσους τις βλέπουν όμως να που ένα βίντεο που επέλεξε να ποστάρει το παλάτι στις επίσημες σελίδες της κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί σχόλια αντίθετα από τα ζητούμενα.

“Ανατριχιαστικό” χαρακτηρίζουν το βίντεο που αναρτήθηκε στις σελίδες της βασιλικής οικογένειας και όχι άδικα..

Ιδού το εν λόγω βίντεο που περιέχει αποσπάσματα από την ημέρα που ήταν αφιερωμένη στους μικρούς πρίγκιπες και εκείνοι έδειξαν να απόλαυσαν ιδιαίτερα τα παιχνίδια της ηλικίας τους. Δες εδώ όλες τις φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα.

Η σκοτεινές εικόνες, η αργή λήψη και η μουσική που έχει επιλεχθεί για το βίντεο είνα όντως λίγο “spooky”… Προς τι;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΔΕΟ ΕΔΩ

Πηγή Life.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta