Πως περνούν την Μέρα τους οι “Γαλαζοαίματοι”; – 15 Καθημερινές Υποχρεώσεις της Βασιλικής Οικογένειας!

Όποτε η βασιλική οικογένεια είναι έξω, πάντα τους ακολουθούν φωτογράφοι.

Έτσι μαθαίνουμε το στυλ της Kate Middleton, καθώς αγοράζει τα ρούχα της από καταστήματα Gap ή Topshop.

Αλλά τι κάνει η βασιλική οικογένεια σε αυτές τις εκδηλώσεις; Ποια είναι η πραγματική τους δουλειά;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ II είναι μια πολυάσχολη κυρία. Δεν παίζει όλη μέρα με τα σκυλιά της!

Από τότε που της δόθηκε ο τίτλος, η Βασίλισσα έχει επωμιστεί με τον ρόλο της έγκρισης των νομοθεσιών πριν εφαρμοστούν δημόσια.

Αλλά το ημερολόγιό της είναι γεμάτο με «βασιλικές υποχρεώσεις». Το 2015, η Βασίλισσα παρευρέθηκε σε 300 εκδηλώσεις.

Αυτό συμπεριλαμβάνει να πηγαίνει σε διαφορετικές χώρες για διπλωματικά ταξίδια, να πηγαίνει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, να τιμάει πολίτες και να υποδέχεται ηγέτες άλλων χωρών.

Θυμάστε όταν ο Εlton John πήρε τον τίτλο του«Sir» ή όταν η Helen Mirren έγινε «Dame» Η Βασίλισσα δίνει αυτούς τους τιμητικούς τίτλους.

Υπάρχουν τόσες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, που η υπόλοιπη οικογένεια πρέπει να βοηθάει. Ο πρίγκηπας William και η Kate επισκέπτονται άλλες χώρες εκ μέρους της Βασίλισσας, και ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος παρίσταται σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως και ο πρίγκηπας Κάρολος συχνά ταξιδεύει εξωτερικό.

Αλλά δεν κάνουν μόνο αυτά οι πρίγκηπες. Ο πρίγκηπας William και ο πρίγκηπας Harry υπηρετούν στο στρατό ως αξιωματικοί, αλλά κανείς τους δεν είναι ενεργός τώρα.

Οι εγγονές της Βασίλισσας, η πριγκίπισσα Beatrice εργάζεται σε γκαλερί και η πριγκίπισσα Eugenie είναι σύμβουλος επιχειρήσεων.

Όταν ο πρίγκηπας William δεν κάνει βασιλικά καθήκοντα ή δεν ασχολείται με τα παιδιά του, εργάζεται ως πιλότος σε ελικόπτερο-ασθενοφόρο.

Η Kate και ο πρίγκηπας Harry έχουν αφοσιωθεί στη στήριξη φιλανθρωπιών και οργανισμών που ασχολούνται με αυτό. Η Kate είναι επίσης πρεσβεύει αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta