Πρόκληση: Πλουσιόπαιδο Αγοράζει Οχτώ iPhone 7 απλά και μόνο για να παίζει ο Σκύλος του! Ποια η Γνώμη σας;

H Coco, σκυλίτσα ράτσας Μάλαμουτ Αλάσκας, ίσως είναι ο πιο κακομαθημένος σκύλος σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τα Κινέζικα μέσα ενημέρωσης, ο σκύλος δέχτηκε δώρο 8 καινούρια κινητά iPhone 7 από τον ιδιότροπο ιδιοκτήτη του, τον μοναχογιό του πλουσιότερου άντρα της Κίνας, τον Wang Jianlin, με περιουσία που αγγίζει τα 26 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι φωτογραφίες του σκύλου δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Κίνας, που τον δείχνουν να ποζάρει δίπλα σε μια στοίβα από ολοκαίνουριες συσκευές iPhone 7, που το καθένα κοστίζει πάνω από 900 ευρώ.

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του Coco’s eccentric, ο 28χρονος Wang Sicong, 28, σπούδασε στο κολέγιο Winchester και ήδη έχει περιουσία μισού δισεκατομμυρίου ευρώ!

Οι φωτογραφίες πιστεύεται ότι ανέβηκαν από τον ίδιο τον Wang Sicong, στον προσωπικό λογαριασμό του σκύλου στο Weibo, το αντίστοιχο κινέζικο Facebook, και έχει περίπου 1,9 εκατομμύρια followers.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το απόγευμα της 16ης Σεπτεμβρίου, την πρώτη μέρα που άρχισε να πωλείται το iPhone 7.

Η λεζάντα των φωτογραφιών έγραφε: ‘Δεν είμαι σίγουρος τι επιδεικνύουν στο Moments (μια κινέζικη κοινωνική πλατφόρμα δικτύωσης)! Δεν υπάρχει τίποτα να επιδείξω. Αναγκάστηκα να πάρω δράση.’

Οι φωτογραφίες μοιράστηκαν ευρέως στα κινέζικα μέσα ενημέρωσης και η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ο σκύλος είναι χαριτωμένος, ενώ άλλοι ήλπιζαν ότι ο Wang Sicong θα τους χάριζε μια συσκευή iPhone 7.

Στην Κίνα, μια συσκευή iPhone 7 κοστίζει 6,988 yuan (903 ευρώ), ενώ μια συσκευή iPhone 7 Plus κοστίζει 7,988 yuan (1.064 ευρώ).

Ο Sicong είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες κάτω των 30 στην Κίνα και δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει τον πλούτο του μέσω του σκύλου του. Πριν ένα χρόνο της είχε φορέσει δύο Apple Watches, αξίας 927 ευρώ το ένα, και μία τσάντα Fendi.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta