Πιάνει 2 Τούφες από τα Μαλλιά της και τις Αλείφει με Νουτέλα. Δείτε το Τελικό Αποτέλεσμα και Πείτε μας αν θα το Δοκιμάζατε!

Θέλετε να σκουρύνετε τα μαλλιά σας, αλλά αποφεύγετε τα βλαβερά χημικά που περιέχουν οι περισσότερες βαφές; Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε Nutella; Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά ένα κομμωτήριο στο Ντουμπάι υπόσχεται να δώσει στα μαλλιά σας το τέλειο καστανό χρώμα με την βοήθεια της σοκολάτας.

Το κομμωτήριο κοινοποίησε ακόμα και το βίντεο με τις λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί η Nutella σαν βαφή.

Στο βίντεο εμφανίζεται η Juda Kattan, μπλόγκερ ομορφιάς, η οποία έχει ξανθά μαλλιά. Αρχικά της τα λούζουν και μετά να καλύπτουν με ένα μίγμα Nutella και συμπυκνωμένου γάλακτος. Μετά ο κομμωτής της βάζει αλουμινόχαρτα στα μαλλιά και περιμένουν να απορροφηθεί το μίγμα.

Όταν της βγάζει τα αλουμινόχαρτα, ξεπλένει το μίγμα με την Nutella και τα μαλλιά της έχουν αλλάξει εντελώς χρώμα. Στο τέλος του βίντεο, η γυναίκα σηκώνει τον αντίχειρα δείχνοντας την έγκριση της.

Παρ’όλο που πολλοί δελεάστηκαν από την ιδέα της φυσικής βαφής στο Instagram, άλλοι φαίνονται να μπερδεύτηκαν σχετικά με το πώς λειτουργεί. “Έχω πάρα πολλές ερωτήσεις”, γράφει κάποιος κάτω από το βίντεο.

“Θεέ μου, αν η Nutella μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βαφή, σκεφτείτε τι κάνει στο πεπτικό σύστημα. Δεν πρέπει να την τρώμε”, προσθέτει ένας άλλος.

Οι περισσότεροι δείχνουν να συμφωνούν ότι η ‘βαφή’ πιθανόν να μην διαρκέσει πάνω από ένα λούσιμο με σαμπουάν και conditioner.

Η σοκολάτα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στα μαλλιά. Συμβάλλει στην κυκλοφορία του αίματος, κι έτσι όταν βάζουμε στο τριχωτό της κεφαλής προϊόντα σοκολάτας, αυξάνεται η ροή του αίματος και τα μαλλιά μακραίνουν. Επίσης, οι μάσκες σοκολάτας ή κακάο κάνουν τα μαλλιά γυαλιστερά και στιλπνά.

Εσείς θα δοκιμάζατε να βάψετε τα μαλλιά σας με Nutella;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta