Περπατούσαν στο Πάρκο όταν είδαν ΚΑΤΙ περίεργο κάτω από ένα Δέντρο. Μόλις Κοίταξαν Καλύτερα; Έμειναν άφωνοι!

Όταν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Πάρκου της Νεβάδας, πήγαν εκεί για έναν έλεγχο ρουτίνας, έπεσαν πάνω σε κάτι απίστευτο. Σε μια απομακρυσμένη περιοχή του πάρκου, βρήκαν ένα τουφέκι Winchester του 1882, να ακουμπά πάνω σε ένα από τα δέντρα.

Οι ειδικοί λένε, ότι είχε μείνει εκεί για περισσότερο από έναν αιώνα. Ισχυρίζονται δηλαδή, ότι εγκαταλείφθηκε περίπου 132 χρόνια πριν! Το όπλο ήταν σκουριασμένο και σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Εάν οι εργαζόμενοι του πάρκου δεν είχαν κοιτάξει τόσο προσεκτικά, ποτέ δεν θα είχαν παρατηρήσει το τουφέκι. Με το πέρασμα των χρόνων, είχε ξεθωριάσει και είχε πάρει ένα χρώμα όμοιο με αυτό του δέντρου. Αυτό το φυσικό καμουφλάζ, εξηγεί γιατί ήταν ανεξερεύνητο για έναν ολόκληρο αιώνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε τι λένε οι αρχαιολόγοι για αυτό το παλιό τουφέκι που βρήκαν να ακουμπάει στο δέντρο. Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με αυτή την ανακάλυψη, που δημοσίευσαν ένα σχετικό βιντεάκι στο YouTube.

«Ένα τουφέκι Winchester του 1882, βρέθηκε να ακουμπάει πάνω σε ένα δέντρο. Οι εργαζόμενοι του πάρκου, δημοσίευσαν φωτογραφίες του ευρήματος στο Facebook».

Παρά το γεγονός ότι το όπλο είχε μείνει εκεί για περίπου 130 χρόνια, ο σειριακός αριθμός ήταν ακόμα ευανάγνωστος. Οι ερευνητές μετά από σκάψιμο, προσπάθησαν να βρουν που αντιστοιχούσαν τα ψηφία του σειριακού αριθμού.

Τα στοιχεία αυτά έδειξαν ότι αυτό το όπλο είχε κατασκευαστεί και αποσταλεί κατά το έτος 1882. Όμως, τα χαρτιά δεν λένε ποιος αγόρασε το όπλο, αφήνοντας ένα κομμάτι του μυστηρίου άλυτο.

Το 1882, περισσότερα από 25.000 μοντέλα αυτού του όπλου, είχαν πουληθεί για 25-50 δολάρια.

Επειδή αυτό το όπλο είναι ένα εκπληκτικό εύρημα, οι εργαζόμενοι του πάρκου συνεχίζουν να αναζητούν τον αρχικό ιδιοκτήτη του. Θέλουν πραγματικά να μάθουν γιατί αυτό το όπλο στέκονταν στο δέντρο τόσα χρόνια.

Αφού ολοκληρωθεί η έρευνα, το όπλο θα πάει πίσω στο Εθνικό Πάρκο για να τεθεί ως έκθεμα. Θα εμφανίζεται ως μέρος του πάρκου στις εορταστικές εκδηλώσεις του Εθνικού Πάρκου!

Σχεδόν 500.000 άνθρωποι, έχουν παρακολουθήσει αυτό το βίντεο στο YouTube. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σχόλια:

«Έχω περάσει πολύ χρόνο σε αυτό το μέρος του κόσμου και έχουν βρεθεί παλιά ορυχεία και εργαλεία εξόρυξης, που έμοιαζαν σαν να ήταν εκεί μόνο μερικά έτη.»

«Αναρωτιέμαι, πόσοι άνθρωποι είχαν περάσει από δίπλα του τόσα χρόνια;»

Credit: Awm

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta