Περπατούν στο δρόμο και δίπλα τους πέφτουν ΝΕΚΡΑ πουλιά… Δείτε τις φωτογραφίες και θα τρομάξετε…

Η αλήθεια είναι πως η κατανόηση του ανθρώπου όσον αφορά τη φύση και τον κόσμο γύρω μας, έχει εξελιχθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως έχουμε ξεκλειδώσει όλα τα μυστήρια της Μητέρας Φύσης. Θα ήμασταν τουλάχιστον αφελείς να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο.

Στα τέλη Ιουνίου, οι κάτοικοι της ήσυχης πόλης Kuna ξύπνησαν μια μέρα και ήρθαν αντιμέτωποι με το πιο παράξενο και καταθλιπτικό θέαμα του κόσμου.

Τα πρώτα νεκρά πουλιά ανακάλυψε η Susan Carlson και μάλιστα χρειάστηκε να καλέσει βοήθεια για να διώξουν τα αρπακτικά που είχαν μαζευτεί για… φαγητό!

Σύντομα όμως και άλλα νεκρά πουλιά άρχισαν να πέφτουν βροχή από τον ουρανό, δυστυχώς όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή.

Νωρίτερα το 2015, περίπου 2.000 χήνες πέθαναν κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσής τους, ενώ η επίσημη εξήγηση για το φαινόμενο είναι γρίπη χολέρας.

Στο τελευταίο περιστατικό όμως, δε βρέθηκε κανένα σημάδι της εν λόγω ασθένειας.

Και ενώ περιμένουν το επίσημο πόρισμα, οι κάτοικοι κατηγορούν τα πάντα από την κλιματική αλλαγή και τα φυτοφάρμακα μέχρι και… εξωγήινους!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta