19 Πανούργοι άνθρωποι μας Παρουσιάζουν τις ΠΙΟ αλλόκοτες ιδέες τους. Ειδικά με τον 15ο θα Κολλήσετε!

19 1. Αυτός ο οδηγός κατάφερε να δώσει μια αστεία νότα στις πινακίδες του. 2. Αυτή η οικογένεια δεν θέλει ο φωτογράφος να νιώθει εκτός. 3. Αυτή η επαναστατική ιδιοφυΐα μετέτρεψε τα Lego σε κάτι θετικό.

4. Αυτός ο πρωτοπόρος αυτοσχεδίασε και έφτιαξε μια τσιμπίδα. 5. Αυτός ο μελλοντικός φιλόσοφος που σκέφτεται διαφορετικά. 6. Αυτό το παιδί έφτιαξε την δική του συσκευή προβολής ταινιών. 7. Αυτή η μαμά έκρυψε τα σνακ εκεί που ήξερε ότι δεν θα τα έβρισκε κανείς.

8. Αυτός ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που έκρυψε έξυπνα την βαθμολογία του μαγαζιού. 9. Ο εφευρέτης αυτού είναι πραγματικά ο DaVinci των γκράφιτι 10. Πραγματικός ήρωας της Αμερικής. 11. Ο άνθρωπος που σκέφτηκε αυτό για το κρύο κάθισμα της τουαλέτας. 12. Ο φωτογράφος που διάλεξε το τέλειο φόντο γι’αυτά τα καλλυντικά. 13. Αυτός ο τύπος που αυτοσχεδίασε με το χαρτί περιτυλίγματος. 14. Ο ιδιοκτήτης αυτής της γάτας που σκέφτηκε την τέλεια στολή. 15. Αυτός ο τύπος που δεν ήθελε να περιμένει να κρυώσει η σούπα του. 16. Αυτός ο τύπος που σκέφτηκε μια οικονομική εναλλακτική για την αφαίρεση τατουάζ. 17. Αυτός ο χρήστης του Netflix που δεν θα χρειαστεί να ξανααντιμετωπίσει τις επιλογές που κάνει μεθυσμένος. 18. Αυτός ο τύπος έκρυψε με έξυπνο τρόπο την τρύπα στην κάλτσα του. 19. Και η ιδιοφυΐα που έφτιαξε κάδο σκουπιδιών από ένα σκαμπό. Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta