Πήγε στο εστιατόριο και παράγγειλε μια μερίδα Κρέας με Πουρέ. Όταν είδε ΠΟΥ της το είχαν σερβίρει, Αηδίασε!

Στο Kaohsiung της Taiwan, υπάρχει ένα πολύ παράξενο θεματικό εστιατόριο: τα πάντα είναι φτιαγμένα με βάση τις τουαλέτες. Μπορείτε κυριολεκτικά να φάτε παγωτό σοκολάτα, μέσα από ένα μπολ-λεκάνη, εάν αυτό σας ενθουσιάζει. 

Πήρε το όνομά του από την Κινέζικη λέξη, “Matong” που σημαίνει τουαλέτα και από το 2004 έχει κάνει τρομερή επιτυχία. Μπορείς να κάτσεις πάνω σε μία διακοσμητική λεκάνη και να φας noodles από ένα μπολ σε σχήμα λεκάνης.

Παρόλο που αυτή η διακόσμηση φαίνεται λίγο παράξενη για να ανοίξει την όρεξη των πελατών, η επιχείρηση τα πάει πολύ καλά και ο ιδιοκτήτης της, Eric Wang, άνοιξε και ένα δεύτερο κατάστημα μετά από 7 μήνες, το οποίο ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

‘Δεν πουλάμε μόνο φαγητό, αλλά και γέλιο. Το φαγητό είναι πολύ καλό και η ατμόσφαιρα πολύ διασκεδαστική. Πολλοί πελάτες πιστεύουν πως όσο πιο αηδιαστική και υπερβολική είναι η εμπειρία τους, τόσο πιο καλά θα περάσουν.’

Προφανώς όμως, πολλοί πελάτες έχουν ανάμεικτα συναισθήματα γι’αυτό το εστιατόριο. Μία τέτοια πελάτισσα, η Lin Yu-May, εξηγεί: ‘Έχει πολύ ωραία γεύση, αλλά νιώθω αηδία μόνο και μόνο που το κοιτάω… και το σκέφτομαι.’

Οι τιμές κυμαίνονται από $6 – $10  για ένα γεύμα με κυρίως γεύμα και επιδόρπιο.

Ρίξτε μία ματιά στο παράξενο αυτό εστιατόριο στο βίντεο που ακολουθεί: 

Θα πηγαίνατε ποτέ να φάτε σε ένα τέτοιο εστιατόριο;

Credit: hefty.co

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta