Πήγε να βγάλει άλλη μία selfie. Προσέξτε όμως ΤΙ πέρασε κάτω από την Πόρτα!

Αν το παιδί σας, που βρίσκεται στην εφηβεία, είναι έτοιμο να βγάλει ακόμα μια selfie και απλά δεν το αντέχετε άλλο, μπορείτε να ακολουθήσετε το κόλπο “#PhotoMombing”! Ξεκίνησε από εξαγριωμένες μητέρες και είναι το τέλειο εργαλείο για τη Γιορτή της Μητέρας έτσι ώστε να ξεκολλήσετε τα παιδιά σας από τα κοινωνικά δίκτυα!

Συγκεκριμένα, το “#PhotoMombing” είναι όταν μια μητέρα κάνει photobomb στις φωτογραφίες των παιδιών της, συχνά προκαλώντας γέλιο, ντροπή και νέες λήψεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να μπείτε στο πλάνο με μια χαζή γκριμάτσα και να χαλάσετε την φωτογραφία του παιδιού σας! Είναι κάτι που μπορεί να κάνει κάθε χαζομαμά!

Βέβαια, οι μαμάδες δεν θα έπρεπε να μπαίνουν με τη βία στις φωτογραφίες των παιδιών τους. Τα παιδιά θα έπρεπε να υποδέχονται τις μαμάδες τους με ανοιχτές αγκάλες σε κάθε φωτογραφία!

Οι μαμάδες τους τα κουβαλούσαν μέσα τους για τόσο καιρό, έτσι κι αυτά μπορούν να βγάλουν για λίγα δευτερόλεπτα μια φωτογραφία με τη γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της σε αυτά. Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν!

Αν τα παιδιά σας δεν το καταλαβαίνουν αυτό και είναι ακόμα πεισματάρικα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόλπο “#PhotoMombing”!

Credit: sharetap.it

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta