Ο Σκύλος κάθεται Υπομονετικά και αφήνει το Kopιτσάκι να τον Πειράζει. Ο Λόγος; Θα σας φτιάξει τη Μέρα!

Θυμάστε που παiζατε τov γιατρo όταν ήσασταν μικροί; Έφερνε ο καθένας μαζί του την πάθηση του, όπως ένα γρατσουνισμένο γόνατο, και μέσα σε λίγα λεπτά γινόσασταν καλά. Λίγα χτυπήματα με το σφυρί και ήσασταν πάλι ο παλιός καλός σας εαυτός. Σας φαινόταν ονειρικό, μέχρι που ερχόταν ένας απειθάρχητος ασθενής.

“Δεν ξέρω τι να σου πω, Γιαννάκη! Αν δεν μπορείς να μου πεις που πονάς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!” Τότε ο Γιαννάκης έβαζε τα κλάματα, επειδή είχε βαθιά συναισθηματικά τραύματα τα οποία δεν θεραπεύονται με ένα χανζαπλαστ. Ευτυχώς, όμως, αυτό το Kopιτσάκι βρήκε τον τέλειο ασθενή!

Ο σκύλος δεν είναι απλά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Στην ανάγκη γίνεται και μπέιμπι σίτερ. Αυτό το κοριτσάκι είναι τυχερό που έχει έναν τόσο υπομονετικό και πιστό σύντροφο και όταν γίνει γιατρός, θα μπορεί να ευχαριστεί τον Fido που ήταν εκεί για εκείνη. Δείτε απλά την φάτσα του σκύλου όταν του εξετάζει τα αυτιά!

Στους σκύλους δεν αρέσει να τους πειράζουν τα αυτιά! Αλλά αυτός ο σκύλος κάθεται υπομονετικά για χάρη του κοριτσιού. Αυτό θα πει συντροφικότητα. Αν και δεν θα σας προτείναμε να κάνετε το ίδιο με τον σκύλο σας, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν απίστευτη υπομονή.

Δείτε το όμορφο βίντεο:

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta