Ο Αλβάρο ποστάρει την αγάπη της ζωής του & δεν είναι η Αθηνά Ωνάση [photos]

Και ενώ το θέμα του διαζυγίου του από τη χρυσή κληρονόμο της δυναστείας Ωνάση φαίνεται να έχει πολύ δρόμο ακόμη, ο “Ντόντα” κάνει “παιχνιδάκια” στα social media “ανεβάζοντας” φωτογραφίες με όμορφες γυναίκες.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το Instagram του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο τον τελευταίο καιρό, όμως εμείς ξεχωρίσαμε δυο φωτογραφίες όπου ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση ποζάρει αγκαλιά με δυο όμοφρες γυναίκες.

Τη μία μάλιστα αποκαλεί στη λεζάντα “Γυναίκα της ζωής μου”. Ποια είνα όμως η εν λόγω κυρία;

Πρόκειται για την αδελφή του Ντόντα, Άννα Λουίζα ντε Μιράντα, την οποία εκείνος λατρεύει και θέλησε να το βροντοφωνάξει και μέσω social media.

Ακομη μία φωτογραφία όμως συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου, με μια όμοφρη ύπαρξη πιο μικρή σε ηλικία στην αγκαλιά του Ντόντα.

Αυτή είναι η αγαπημένη του βαφτιστήρα, όπως γράφει ο ίδιος στη λεζάντα. Εξηγεί βέβαια, όμως σκανδαλίζει μέχρι ένα σημειο ο Ντόντα…

Κατά τα άλλα και ενώ το θέμα του διαζυγίου και, ουσιαστικά, των χρημάτων που θα πάρει εκείνος από την επί 11 χρόνια σύζυγό τους παραμένει ανοικτό, η Αθηνά λέγεται ότι έρχεται όλο και πιο κοντά στον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ με τον οποίο είχαν κόψει σχέσεις πριν τον γάμο της.

Πηγή: womenonly.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta