Οι Φωτογραφίες αυτής της Εγκύου έχουν Συγκλονίσει το Διαδίκτυο. Μόλις τις δείτε, θα Καταλάβετε αμέσως Γιατί…

H εγκυμοσύνη είναι δύσκολη από μόνη της, αλλά πόσο μάλλον όταν λείπει ο σύζυγος στην άλλη μεριά του κόσμου; Αδιαμφισβήτητα θα είναι δύσκολο. Όμως αυτή η φωτογράφηση, έκανε τα πράγματα λίγο καλύτερα. 

Η Veronica Phillips πρόσφατα έκανε μια επαγγελματική φωτογράφηση στο Μαϊάμι. Η Phillips γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο σύζυγός της Brandon, δε θα είναι εκεί, καθώς είναι αξιωματικός της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Phillips ήθελε να φορέσει το άνω μέρος της στολής του σε μερικές φωτογραφίες, και στις υπόλοιπες θα ήταν απλά με ένα φόρεμα.

Αλλά δεν ήθελε μόνο αυτό. Ζήτησε από τη φωτογράφο, να προσθέσει τον σύζυγό της σε μερικές φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα είναι άκρως συγκινητικό.

Η φωτογράφος, η Jennifer McMahon, ανέφερε ότι συγκλονίστηκε όταν άκουσε την ιστορία της, και αποφάσισε να βάλει τα δυνατά της για να ενσωματώσει τον Brandon με τη βοήθεια του Photoshop.

Όταν η Veronica είδε την επεξεργασμένη φωτογραφία, όπου ο Brandon έχει το χέρι του στη κοιλιά της, έβαλε τα κλάματα.

«Αυτή η φωτογραφία έχει ήδη προβληθεί ένα εκατομμύριο φορές και νιώθω μεγάλη τιμή γι’ αυτό. Το ξέρω ότι δεν είναι καν η καλύτερη φωτογραφία, αλλά η ιστορία της σημαίνει τόσα πολλά,» αναφέρει η McMahon.

Credit: Gladwire

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta