Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos]

Actress Hilary Duff poses at the 2014 MusiCares Person of the Year gala, held in honor of King in Los Angeles, January 24, 2014. The tribute will benefit MusiCares' emergency financial assistance and addiction recovery programs. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι διάσημες που έχουν ύψος 1.20 με τα χέρια στην ανάταση! Ρίξε μια ματιά στις σταρ εκείνες που μπορεί να μην είναι το πρώτο μπόι, αλλά κατάφεραν να ξετρελάνουν το Χόλυγουντ.

Η Χίλαρι Νταφ έχει ύψος 1.60 και πάλι όμως αυτό δεν την εμπόδισε να εντυπωσιάσει στα πλαίσια του “τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια”.

1, 57 η κολομπιάνα σταρ Σακίρα η οποία στα 38 της χρόνια μετρά μια γεμάτη καριέρα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύντροφό της Τζέραρντ Πικέ και τους δυο γιους τους.

Η Κάιλι Μινόγκ με το μόλις 1.52 ύψος της φαίνεται να μην χάνει τίποτα από τα λιγοστά αυτά εκατοστά. Τραγουδάει, χορεύει, κάνει σόου και εντυπωσιάζει ενώ για τις κοσμικές και μη εμφανίσεις της τα ψηλά τακούνια είναι με το μέρος της και όταν τα φοράει “στέκεται στο ύψος της”!

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να έχει ύψος 1.56 αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει και κόμπλεξ με το ύψος της.

Η Εύα Λονγκόρια ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει το μόλις 1.57 ύψος της! Τα μάξι φορέματα είναι οι καλύτερες επιλογές και για εσένα αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι μιας και δημιουργούν την ψευδαίσθηση, ότι έχεις τρία μέτρα πόδι! Κάν’το όπως η Εύα που δεν τα βγάζει από επάνω της, αν θέλεις να κερδίσεις πόντους στιλ και ύψους και πες ναι στα μάξι φορέματα!

Η Ίσλα Φίσερ μπορεί να έχει ύψος μόλις 1.57 όμως με το σωστό τακουνάκι δείχνει ντερέκι! Το ύψος της καθόλου δεν την εμπόδισε να κατακτήσει το Χόλυγουντ και να δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν!

1,52 έχει ύψος η Άνα Κέντρικ που συνεχίζει να χαράζει την καριέρα της με ολοένα και περισσότερες επιτυχίες.

Πηγή: womenonly.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta