Οι Καλεσμένοι στο Πάρτι τον Κορόιδευαν για τα Παραπανίσια Κιλά του. Μόλις όμως ξεκίνησε να Χορεύει; Αποστόμωσε τους Πάντες!

Λένε ότι η καλύτερη εκδίκηση τρώγεται κρύα…

Ένας ταπεινός και γλυκομίλητος άνθρωπος από το Λίβερπουλ της Αγγλίας έγινε ένα ζωντανό παράδειγμα αυτής της αρχής όταν έγινε παγκοσμίως γνωστός για όλους τους λάθος – και στη συνέχεια τους σωστούς – λόγους.

Ένα νταής, τον είχε δει να χορεύει σε ένα πάρτι και στη συνέχεια ανώνυμα δημοσίευσε φωτογραφίες του με τη λεζάντα, «Αυτός χοντρός προσπαθεί να χορέψει. Σταμάτησε όταν μας είδε να γελάμε».

Ενώ κάποιοι αναγνώστες άδραξαν την ευκαιρία να κοροϊδέψουν τον άνθρωπο για το μέγεθός του, πολλοί άλλοι προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν. Τι συνέβη στη συνέχεια; Αυτός ο άνθρωπος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο ως «ο χορευτής» και ένα κίνημα ήταν έτοιμο να γεννηθεί.

Όταν η χρήστης του Twitter, Cassandra Fairbanks, είδε τις φωτογραφίες, πληγώθηκε πολύ. Ήθελε να κάνει κάτι θετικό για τον «χορευτή». Ξεκίνησε μια εκστρατεία, όχι μόνο για να τον βρει, αλλά για να κάνει ένα πάρτι προς τιμήν του, ένα πάρτι όπου ο καθένας, κάθε μεγέθους, θα μπορούσε να αισθανθεί ελεύθερος να χορέψει χωρίς να κρίνεται ή να χλευάζεται.

Αυτό ήταν το tweet που ξεκίνησε τα πάντα:

«Ξέρει κανένας αυτόν τον άντρα ή αυτόν που ανέβασε αυτό το post; Είμαστε πολλές γυναίκες στο Λος Άντζελες που τον θέλουμε για κάτι ιδιαίτερο…»

Σε χρόνο ρεκόρ, το επόμενο πρωί, ο άνθρωπος είχε βρεθεί. Το όνομά του; Sean O’Brien. Ο Sean έπαθε σοκ, όταν ένας φίλος τον κάλεσε στις 7:30 το πρωί για να του πει για την διασημότητα του.

«Ήμουν συγκλονισμένος όταν είδα τις φωτογραφίες από τον εαυτό μου και δύο στρατόπεδα σχολίων. Αισθάνθηκα ανασφάλεια όταν διάβασα μερικά από τα αρνητικά σχόλια που είχαν αναρτηθεί. Στη συνέχεια, όμως είδα όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται υπέρ μου», ο Sean αναφέρει.

Αφού βρέθηκε, ξεκίνησαν οι προσκλήσεις για το πάρτι.

Και μετά από σκέψη, ο Sean δέχτηκε την πρόσκληση.

Ο Sean περιέγραψε τι συνέβη στη συνέχεια, ως την πιο συγκινητική εμπειρία στα 47 χρόνια της ζωής του.

Μόλις το πάρτι είχε επιβεβαιωθεί, τα κορίτσια έπαθαν φρενίτιδα. Υπήρχε ο χώρος, τα φώτα, η διασκέδαση, οι λίστες πελατών, τα μέσα ενημέρωσης, οι μεταφορές …και ο κατάλογος συνεχίζονταν! Ένας λογαριασμός συστάθηκε για να πληρωθεί το πάρτι, ο οποίος γρήγορα μάζεψε 40.000 δολάρια. Ο καθένας που άκουσε για το σκοπό του πάρτι ήθελε να δωρίσει τις υπηρεσίες του για την εκδήλωση, έτσι η ομάδα σχεδιασμού αποφάσισε ότι όλα τα έσοδα θα πάνε για τη χρηματοδότηση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης εναντίον του εκφοβισμού.

Έτσι ήταν στο πάρτι!

Η εκδήλωση είχε τρομερά αποτελέσματα. Ήρθαν πάνω από χίλιοι υποστηρικτές – συμπεριλαμβανομένων πολλών διασημοτήτων που ήταν στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουν το μήνυμα. Το πάρτι έφερε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του εκφοβισμού και της διαπόμπευσης του σώματος. Όχι μόνο τέθηκε ουσιαστική στήριξη για την καταπολέμηση του εκφοβισμού, αλλά ιδρύθηκε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης που ονομάζεται «Χορέψτε ελεύθερα» για να συνεχίσει το πνεύμα και την αποστολή του πάρτι σε όλο τον κόσμο.

Κανείς δεν αξίζει τον χλευασμό λόγω της εμφάνισής του και ο Sean έλαβε καταπληκτική υποστήριξη από όλη την κοινότητα του Διαδικτύου. Είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι ο ίδιος εξακολουθεί να ζει με μεγάλη ευχαρίστηση, με την καλή έννοια του όρου!

Credit: Hefty

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta