Οι Γείτονές του είχαν Κάνει τη Ζωή Πατίνι. Η εκδίκησή του όμως ήταν τόσο Σκληρή που τελικά τους Ανάγκασε να Μετακομίσουν!

Όλοι είχαμε κάποια στιγμή κακούς γείτονες, που μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Είτε έκαναν φασαρία είτε έκαναν παρατηρήσεις με ενοχλητικές υποδείξεις είτε μετακινούσαν πράγματα μετά την ώρα κοινή ησυχίας και μας ξυπνούσαν άγρια χαράματα.

Ο χρήστης του Imgur με το ψευδώνυμο 2amandwideawake έχει ζήσει από πρώτο χέρι κακούς γείτονες. Οι γειτονές του έμεναν ακριβώς από κάτω του και χτυπούσαν το ταβάνι με κάθε παραμικρή κίνηση που έκανε. this crappy neighbor struggle all too well. He had the kind of downstairs neighbors that would bang on the ceiling for every little movement he made:

Έφτασε στο σημείο να περπατάει στις μύτες των ποδιών του, διαφορετικά του χτυπούσαν με σκούπα το τάβανι (το πάτωμά του). Έφτασαν στο σημείο να καλέσουν αστυνομία, επειδή το πλυντήριο ρούχων του λειτουργούσε στις 9 μ.μ.

Έτσι αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του:

Ανακάλυψα ότι οι γείτονές μου έχουν ηχεία Bluetooth χωρίς κωδικό ασφαλείας. Έτσι για αυτή την εβδομάδα, έχω συγχρονίσει το κινητό μου με τα ηχεία του και στις 3 π.μ. ακριβώς βάζω να παίζει κάποιος τρομακτικός ήχος ακριβώς για 6 δευτερόλεπτα. Εντελώς ανεπίσημα, πιστεύω ότι σύντομα θα αδειάζει το διαμέρισμα από κάτω μου.

Μπορούμε να φανταστούμε ότι οι γείτονες θα τρομοκρατήθηκαν ακούγοντας να παίζει τρομακτική μουσική από τα ηχεία τους τα ξημερώματα. Αυτή η φάρσα συνεχίστηκε για 10 μέρες, μέχρι που οι γείτονες δεν άντεξαν άλλο!

Ενημέρωση του νυχτερινού τελετουργικού της τρομοκράτησης των γειτόνων μου στις 3 π.μ.: Μπορεί να ξεπέρασα κάποιο όριο αυτή τη φορά, ή μπορεί και δύο όρια!

Αν και ένιωσε κάπως άσχημα που τρόμαξε τόσο πολύ τους γείτονές του, που αναγκάστηκαν να μετακομίσουν, ο ίδιος έγραψε ότι δεν μετάνιωσε για τίποτα! Και ειλικρινά, δε τον κατηγορεί κανείς..Τουλάχιστον μπόρεσε και έλυσε μόνος του το πρόβλημα με τους ενοχλητικούς γείτονες!

Credit: Distractify

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta