Οίκος μόδας διοργάνωσε επίδειξη με μοντέλα σε καροτσάκια για να αναδείξει την ξεχωριστή ομορφιά των γυναικών με αναπηρία.

Μια επίδειξη μόδας στη Μόσχα, περιλάμβανε εντυπωσιακά μοντέλα σε αναπηρικές καρέκλες. Η επίδειξη είχε μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και έχει ως στόχο να δώσει ευκαιρίες, σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Open World συνεργάστηκε με το Μόσχα Fashion Week και δημιούργησε μια παράσταση από γυναίκες διαφόρων ηλικιών σε αναπηρικές καρέκλες. Αυτά τα μοντέλα φορούσαν φορέματα κοκτέιλ, δερμάτινα παντελόνια και στολίδια στα μαλλιά. Έτσι απέδειξαν, ότι ο καθένας μπορεί να περπατήσει στην πασαρέλα και να δείχνει λαμπερός και υπέροχος.

Πόσο εντυπωσιακή είναι αυτή η κοπέλα; Πόσο υπέροχο είναι το τούλι στα μαλλιά της!

Αυτό είναι τόσο ενθαρρυντικό. Και ενώ η πρόοδος είναι αργή και επικρατεί ακόμη ρατσισμός μεταξύ των φύλων, των κιλών, των μεγεθών και των ηλικιών, αυτή η εικόνα υπόσχεται ένα καλύτερο κόσμο.

Πόσο όμορφη εμφάνιση; Το κολιέ, το φόρεμα, όλα είναι υπέροχα!

Αυτή δεν είναι η πρώτη επίδειξη μόδας που περιλαμβάνει μοντέλα όλων των δυνατοτήτων. Το 2015, η FTL MODA ανέδειξε μοντέλα σε αναπηρικές καρέκλες, μαζί με μοντέλα που είχαν ακρωτηριασμένα μέλη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η FTL MODA συνεργάστηκε με τον Fondazione Vertical , έναν ερευνητικό οργανισμό που επικεντρώνεται σε τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού.

Υπέροχη εμφάνιση! Αυτά τα μοντέλα δείχνουν πανέμορφα μέσα στα ασημί χρώματα.

Αυτά τα μοντέλα είναι καταπληκτικά! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συναρπαστικές επιδείξεις μόδας!

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta