Ξεχάστε το Duck Face. ΑΥΤΗ είναι η νέα Πόζα για Selfie που Κάνει Θραύση στο Εξωτερικό!

Πιθανώς να το έχετε παρατηρήσει στο Instagram. Μία όμορφη γυναίκα να ποζάρει με μία συγκεκριμένη πόζα: αφήνει τα δάχτυλά της νωχελικά μπροστά από το στόμα της. Τα δάχτυλα είναι βαλμένα με τέτοιο τρόπο, που φαίνεται σαν να πιάστηκε απροετοίμαστη από το φωτογράφο, πριν προλάβει να τα κουνήσει. Στην πραγματικότητα όμως είναι όλα υπολογισμένα.

Αυτή τη πόζα του fingermouthing όμως δεν την υιοθετεί οποιαδήποτε, αλλά κάποια με πολλούς follwers – που απολαμβάνουν τα ρούχα της, το μακιγιάζ και γενικά το στυλ της.

Πριν γελάσετε με την ιδέα πως μία ομάδα ανθρώπων θα μπορούσε να διαμορφώσει μία νέα τάση που θα διαδιδόταν στα περιοδικά, πρέπει να μάθετε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Οι πόζες μπορούν εύκολα να γίνουν τάσεις και πάντα θα έρχονται καινούργιες πόζες για να αντικαθιστούν τις παλιές.

Kendall’s House

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης King Kylie (@kyliejenner) στις

Η Kylie Jenner δεν έχασε λεπτό και την υιοθέτησε, όπως και αρκετές ακόμα διάσημες και πλέον ο αριθμός των γυναικών που ανεβάζουν selfies με αυτή την πόζα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος.

Reality hits like a truck

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης KHanch (@kristenhancher) στις

‘Το κάνω γιατί νιώθω πιο άνετα με αυτή την πόζα. Είναι κιόλας αρκετά σαγηνευτικό πιστεύω. Συγκεντρώνει την προσοχή στα χείλια και βοηθάει να πλαισιωθεί το πρόσωπο. Πλέον οι περισσότερες φωτογραφίες που βγάζω είναι τραβηγμένες με αυτή την πόζα.,’ είπε η Hancher.

Πάντως έχει δίκιο στο ότι το να φέρεις την προσοχή στο στόμα, είναι το κλειδί στο φλερτ.

Πιθανώς έγινε αυτό επειδή το duckface και το sparrowface — που δείχνουν μία πιο ειλικρινής προσέγγιση του προσώπου – έχουν πεθάνει. Ή απλά επειδή με αυτή την πόζα φαίνεται και το μανικιούρ. Πάντως όπως και να’χει, οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν τα πάντα.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta