Νομίζετε ότι η Μεγαλύτερη Πυραμίδα στον Κόσμο είναι αυτή της Αιγύπτου; Τεράστιο ΛΑΘΟΣ..! Δείτε ΠΟΥ βρίσκεται και δεν θα το Πιστεύετε!

Από τα αρχαία χρόνια διασώζονται μέχρι τις μέρες μας πολλές ανθρώπινες κατασκευές, με τις πιο γνωστές να είναι οι Πυραμίδες της Γκίζας. Οι περισσότεροι όμως δεν γνωρίζουν ότι η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας δεν είναι η μεγαλύτερη κατασκευή πυραμίδας στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, αυτός ο τίτλος ανήκει σε μια ξεχασμένη και όχι τόσο διάσημη πυραμίδα. 

Οι Πυραμίδες της Γκίζας προκαλούν δέος με το μέγεθός τους, αλλά μια κρυμμένη πυραμίδα στο Μεξικό, αποδεικνύεται ότι είναι η μεγαλύτερη.

Στη πόλη Cholula του Μεξικό, υπάρχει ένας μεγάλος λόφος. Μετά την κατάκτηση των εδαφών από τους Ισπανούς το 1510, κατασκεύασαν μια εκκλησία στην κορυφή του λόφου.

Μέχρι τις αρχές του 1900, κανείς δεν είχε προσέξει ότι ο λόφος ήταν ασυνήθιστος.

Όταν οι ντόπιοι άρχισαν να κατασκευάζουν ένα ψυχιατρικό άσυλο το 1910, εντέλει συνειδητοποίησαν ότι κάτι υπήρχε στο εσωτερικό του λόφου!

Μετά από εκσκαφές, ανακάλυψαν ότι υπήρχε μια κρυμμένη πυραμίδα στο εσωτερικό του λόφου, και είχε διπλάσιο μέγεθος από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας.

H Πυραμίδα Quetzalcóatl εξυπηρετούσε ως ιερό έδαφος και ναός για τους αρχαίους ανθρώπους της περιοχής Cholula. Συχνά έκαναν ανθρωποθυσίες και ταφές.

Ποιος ξέρει; Ίσως να κρύβεται κάπου μια ακόμα μεγαλύτερη πυραμίδα κάτω από το έδαφος! Μόνο ο χρόνος θα το αποκαλύψει!

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta