Να Τι Σημαίνει όταν ο Παράμεσος είναι Μακρύτερος από τον Δείκτη σας

Νέα επιστημονικά δεδομένα αποκαλύπτουν ότι το μέγεθος του παράμεσου και του δείκτη, μπορούν να αποκαλύψουν κάποιες ενδείξεις για την προσωπικότητα του ατόμου. 

Το μέγεθος του παράμεσου δείχνει σε πόση τεστοστερόνη εκτεθήκαμε ενώ ήμασταν έμβρυα, που με τη σειρά του επηρεάζει τη προσωπικότητα μας. Τι λέει λοιπόν ο παράμεσος για εμάς;

Για να βρούμε τι αποκαλύπτουν τα δάχτυλά μας για την προσωπικότητά μας, τεντώστε μπροστά σας τα δάχτυλα και δείτε το παραπάνω διάγραμμα. Αν ανήκετε στον Τύπο Α, σημαίνει ότι ο παράμεσος είναι μακρύτερος από τον δείκτη σας. Ο Τύπος Β σημαίνει ότι ο παράμεσος είναι κοντύτερος από τον δείκτη και ο Τύπος C σημαίνει ότι ο δείκτης και ο παράμεσος έχουν το ίδιο μήκος.

Τύπος Α. Ο παράμεσος είναι μακρύτερος από τον δείκτη

Όσοι έχουν μακρύτερο παράμεσο διαθέτουν καλή εμφάνιση και οι περισσότεροι σαγηνεύουν το αντίθετο φίλο. Πιστεύεται ότι είναι περισσότερο επιθετικοί, και παίρνουν πιο εύκολα ρίσκα. Γίνονται καλοί στρατιωτικοί, μηχανικοί, μελετητές και παίκτες στο σκάκι, και είναι καλοί στο να λύνουν προβλήματα, όπως τα σταυρόλεξα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι τα άτομα που έχουν πιο μακρύ παράμεσο έβγαζαν περισσότερα χρήματα από τους συναδέλφους τους που είχαν κοντύτερο παράμεσο.

Τύπος Β. Ο παράμεσος είναι κοντύτερος από τον δείκτη

Άτομα με κοντύτερο παράμεσο έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση και είναι ναρκισσιστές. Απολαμβάνουν τη μοναξιά και δε τους αρέσει να τους διαταράσσουν την ηρεμία τους όταν είναι μόνοι τους. Δεν είναι ο τύπος που παίρνουν πρωτοβουλία στην αγάπη, αντίθετα τείνουν να λαμβάνουν τη στοργή που τους δίνεται.

Τύπος C. Ο παράμεσος και ο δείκτης έχουν το ίδιο μήκος

Όσοι έχουν το ίδιο μήκος δείκτη και παράμεσο είναι ειρηνευτές και οι συγκρούσεις τους κάνουν να νιώθουν άβολα. Είναι πολύ συνεργάσιμοι και θέλουν να πάνε καλά με τους άλλους. Είναι πιστοί ως εραστές και είναι ευγενικοί και φροντίζουν το σύντροφό τους.

Credit: viralthread.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta