Μόλις την έπιασαν οι Πόνοι της Γέννας, άρπαξε την Κάμερά της και μας Χάρισε τις πιο “Δυνατές” Φωτογραφίες που έχουμε δει

Ο τοκετός είναι μία από τις όμορφες αλλά και οδυνηρές εμπειρίες στη ζωή μιας γυναίκας. Εκείνη τη στιγμή, ο πόνος μπορεί να την κάνει να φτάσει στα όριά της και να τα ξεπεράσει, αλλά το μόνο πράγμα που σκέφτεται είναι η ασφάλεια του μωρού της.

Έχετε ακούσει ποτέ όμως για μια γυναίκα να φωτογραφίζει την ίδια της την γέννα; Φυσικά και όχι. Ε λοιπόν, μία φωτογράφος με έδρα την Καλιφόρνια που ειδικεύεται στις φωτογραφίες γάμου, η Lisa Robinson-Ward, πρόσφατα έγινε μητέρα σε ένα πανέμορφο κοpιτσάκι και αποφάσισε να αποθανατίσει το ευτυχές γεγονός μόνη της!

Ήταν 3 το πρωί, όταν η Robinson-Ward μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Η Lisa άρπαξε την κάμερα και μπήκε στο αυτοκίνητο, ενώ κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο. Όπως ανέφερε η ίδια, έτρεμε από τις συστολές και δεν ήταν σίγουρη αν θα ήταν σε θέση να ολοκληρώσει το project της.

Εν τω μεταξύ, φωτογράφιζε όλα εκείνα τα πράγματα που την περιέβαλαν στο νοσοκομείο.

Ήταν απόλυτη στο ότι ήθελε εκείνη να φωτογραφίσει την γέννηση της κόρης τους και ο σύζυγός της την υποστήριζε σε αυτή της την απόφαση.

Οι γιατροί ήταν έτοιμοι να βγάλουν το μωρό και το ίδιο και η Lisa με την κάμερα στο χέρι.

Το πως κατάφερε όχι μόνο να βγάλει αυτή τη φωτογραφία, αλλά ακόμη και να κρατήσει τα χέρια της σταθερά, δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Μου άρεσε να παρακολουθώ το πρόσωπό του συζύγου μου τη στιγμή που είδε την κόρη μας για πρώτη φορά.

Credits: Witty Feed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta