Μωρό κλέβει το κινητό της μαμάς του και αρχίζει να τρέχει. Τότε η μητέρα του συνειδητοποιεί πως η κάμερα κατέγραψε τα πάντα

Όλοι αντιπαθούμε τους κλέφτες, αλλά είναι και μερικοί που τους λατρεύεις ακόμα περισσότερο. Σίγουρα δεν έχετε καταλάβει ακόμα για τι μιλάμε, αλλά περιμένετε να δείτε πόσο γλυκό μπορεί να είναι αυτό το μωράκι που έκλεψε το κινητό της μαμάς του κι έφυγε τρέχοντας και θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Στην προσπάθειά του μάλιστα να ξεφύγει, βγάζει ίσως και τις πρώτες σέλφι του! Αυτό κι αν είναι χαριτωμένο! Καταλήγει να φτιάξει το ίδιο τα πειστήρια του μικρού εγκλήματός του.

Σίγουρα θα θέλετε να δείτε το βίντεο ξανά και ξανά και η αλήθεια είναι ότι εμείς το βρήκαμε σαν την καλύτερη ψυχοθεραπεία εδώ και καιρό! Οι εκφράσεις που παίρνει καθώς κοιτάζει τον μικρό του θησαυρό είναι ανεκτίμητες και ευτυχώς καταγεγραμμένες!

Το μωράκι φαίνεται αμετανόητο πάντως για το έγκλημά του και όταν η μαμά του επιτέλους το πιάνει, δεν σταματάει να γελάει!

Μα είναι το πιο γλυκό μικρό κλεφτρόνι…σωστά;

Μπορεί να μην συμπαθούμε τους εγκληματίες και τις κλοπές, αλλά αυτή τη μαμά που πόσταρε το βίντεο πρέπει να την ευχαριστήσουμε και να τη συγχαρούμε!

Πηγή: diaforetiko.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta