Μωρό γεννήθηκε με Άσπρα Μαλλιά στο Κεφάλι και οι Γιατροί δεν μπορούν να το εξηγήσουν!

Ένα όμορφο μωράκι γεννήθηκε με πολύ παράξενα μαλλιά. Στο τέλος του 2015, γεννήθηκε ο μικρός Bence κάτω από κανονικές συνθήκες. Αλλά δεν άργησε πολύ ο γιατρός να παρατηρήσει πως δεν ήταν ένα τυπικό μωρό.

Δεν ήταν το βάρος του που τον σόκαρε, ούτε το ύψος του. Ήταν τα λευκά μαλλιά που είχε στο μικροσκοπικό του κεφάλι.

Ο γιατρός του, Dr. Zoltan Kummer, επιθεωρούσε και συζητούσε αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του μωρού. Ο Kummer πίστευε πως δεν ήταν ένδειξη ασθένειας, ούτε κάποιο σύμπτωμα άγχους. Σκέφτηκε πως ίσως ήταν σημάδι αλμπινισμού, μία γενετική μετάλλαξη που επηρεάζει το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών.

Ο γιατρός του συμπέρανε πως παρόλο που η μελανίνη λείπει από τα μαλλιά του, δεν υπάρχει άλλο σημάδι αλμπινισμού στο σώμα του. Τα απίστευτα λευκά του μαλλιά, που τράβηξαν την προσοχή στις νοσοκόμες, αναμένεται να σκουρύνουν όσο μεγαλώνει. Πιστεύει πως οφείλεται σε προσωρινή έλλειψη μελανίνης.

Ο μικρούλης πέρασε μία σειρά εξετάσεων που βγήκαν όλες φυσιολογικές.

Η μητέρα του φάνηκε να είναι πολύ αγχωμένη μετά την γέννα, επειδή δεν είχε χρόνο να χαλαρώσει λόγω μίας εξέτασης στο κολέγιο που θα γινόταν σύντομα. Εκτός από μητέρα και φοιτήτρια, δήλωσε πως είναι και εργαζόμενη.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

Credit: opposingviews.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta