Μπήκε κρυφά στο γραφείο τελετών για να κλέψει τα κοσμήματα της νεκρής. τελικά όμως, πήρε ΑΥΤΟ που της άξιζε!

Τον Απρίλιο του 2016, η Lois Hicks πέθανε στην Odessa του Τέξας σε ηλικία 88 ετών. Την επόμενη μέρα, η οικογένεια της συγκεντρώθηκε στο γραφείο τελετών για να την αποχαιρετήσει. Μόλις είχαν φύγει όλοι από το κτίριο, μια γυναίκα που δεν είχε καμία σχέση με την οικογένεια μπήκε κρυφά στο δωμάτιο.

Γύρω στις 5:30 το απόγευμα, η γυναίκα ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του γραφείου τελετών. Αλλά αντί γι’αυτό, προχώρησε χαλαρά προς το φέρετρο της Lois, έσκυψε πάνω από το πτώμα και τράβηξε το διαμαντένιο δαχτυλίδι από το δάχτυλο της και έφυγες. Η κάμερα ασφαλείας αποκάλυψε το σοκαριστικό περιστατικό.

15 λεπτά αργότερα, η Vel, η κόρη της Lois, επέστρεψε στο δωμάτιο για να διορθώσει το μακιγιάζ της νεκρής μητέρας της, όταν παρατήρησε ότι έλειπε το δαχτυλίδι από το χέρι της – και το δέρμα γύρω του είχε γρατσουνιστεί.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσε κανείς να πέσει τόσο χαμηλά”, είπε η Vel στο Odessa American. “Με κάνει να ανακατεύομαι.”

Ολόκληρη η οικογένεια της Lois ήλπιζε και προσευχόταν να βρεθεί και να τιμωρηθεί η μυστηριώδης εγκληματίας για το απαράδεκτο έγκλημα της, αλλά η αστυνομία αρχικά δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει.

Μετά από αρκετές μέρες αναζήτησης, οι αρχές συνέλαβαν την 41χρονη κλέφτρα και την κατηγόρησαν για ληστεία από ανθρώπινο πτώμα.

Αλλά η κλέφτρα δεν γνώριζε ένα πράγμα για το δαχτυλίδι που είχε κλέψει: ήταν ένα ψεύτικο δαχτυλίδι, αξίας 10 δολαρίων.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: stroumfaki.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta