Μπήκαμε για Λίγο στη Βίλα των 200 Εκατ Ευρώ του Ζεύγους Trump. Όταν είδαμε την Κρεβατοκάμαρά τους… Παγώσαμε!

PALM BEACH, FL - MARCH 26: (EXCLUSIVE ACCESS, EDITORS NOTE: This image has been retouched) Melania Trump poses during a photo shoot at the Mar-a-Lago Club on March 26, 2011 in Palm Beach, Florida. Melania's clothes by Chanel, makeup by Tina Turnbow for RayBrownPro.com, hair by Mordechai for Yarokhair.com. (Photo by Regine Mahaux/Getty Images)

Υπάρχει ένα μέρος που έχει μέγεθος 1858.061 τετραγωνικά μέτρα και τοίχους με φύλλα χρυσού αξίας 7.000.000 δολαρίων. Έχει επιχρυσωμένες λεκάνες για τις κυρίες και μια βιβλιοθήκη από αρχαία βελανιδιά. Τα σπάνια βιβλία, είναι ανέγγιχτα από την ημέρα που τοποθετήθηκαν εκεί.

Οι τσάροι είχαν τα Χειμερινά τους Ανάκτορα στην Αγία Πετρούπολη, ενώ ο Louis XIV είχε τις Βερσαλλίες. Ο Donald Trump, έχει το Mar-a-Lago.

Με αξία 200 εκατομμύρια δολάρια, 20 στρέμματα πλατεία και κοντά στην παραλία Palm Beach της Φλόριντα, είχε χτιστεί ένας πύργος για τις χειμερινές αποδράσεις των προέδρων στις ΗΠΑ.

Ποτέ δεν το χρησιμοποίησαν στο παρελθόν, ίσως επειδή έδινε την αίσθηση μιας άσεμνης χλιδής που δεν θα μπορούσε να τραβήξει ψηφοφόρους.

Στη συνέχεια όμως, το παραθαλάσσιο μέρος Mar-a-Lago αγοράστηκε από τον κ. Trump. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ονόμασε αυτό το παλάτι «Winter White House» και το χρησιμοποιεί για προσωπική του ευχαρίστηση για εκείνον και τα μέλη της οικογένειάς του, αλλά και ως λέσχη.

Ο Trump το επισκέπτεται συχνά και σχεδόν όλο το χρόνο. Το χρησιμοποιεί τα Σαββατοκύριακα για να παίρνει σοβαρές αποφάσεις και για επιχειρησιακά θέματα.

Στα social media είναι αναρτημένες φωτογραφίες με πάνω από 500 μέλη του Mar-a-Lago, όπου φαίνεται να τρίβουν τους ώμους του Trump και να τον ενθαρρύνουν.

Η λέσχη έχει διπλασιάσει την τιμή συνδρομής, από τότε που ο Trump έγινε πρόεδρος. Ο Trump περιγράφει το συγκεκριμένο χώρο ως επίγειο παράδεισο, αν και το ταξίδι του για να φτάσει εκεί δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Τα αρχοντικό χτίστηκε το είκοσι από την Marjorie Merriweather Post, κληρονόμο μιας αυτοκρατορίας, με κόστος σχεδόν 94 εκατομμύρια δολάρια.

Το χτίσιμο ανέλαβε ένας διάσημος Βιεννέζος σχεδιαστής θέατρου, χρησιμοποιώντας πέτρα από τη Γένοβα, 36.000 ισπανικά πλακάκια αντίκες και φλαμανδική ταπισερί του 16ου αιώνα.

Οι εργαζόμενοι είχαν εξαντλήσει όλο το στοκ χρυσού της Αμερικής για να χρυσώσουν το κυρίως σαλόνι.

Είχε 128 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 58 υπνοδωμάτια και 33 μπάνια, αίθουσα χορού, θέατρο και γήπεδο γκολφ.

Η κυρία Post, το άφησε στην κυβέρνηση μετά το θάνατό της το 1973, αλλά χρειάζονταν 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο για συντήρηση. Αργότερα, παραδόθηκε πίσω στην κόρες της.

Η μυρωδιά της μούχλας και της παραμέλησης κρεμόταν πάνω στην περιουσία του Trump και της πρώτης του γυναίκας Ivana, που το αγόρασαν το 1985 για 8.000.000 δολάρια με τα έπιπλα.

Το αγόρασε φθηνά, διότι του άνηκε το παραθαλάσσιο μέρος στο οποίο απείλησε να χτίσει ένα σπίτι που θα έκλεινε τη θέα στη Mar-a-Lago, που του άνηκε.

Το 1995, θέλησε να μετατρέψει το μέρος σε μια δική του λέσχη.

Ο κ. Trump, ήθελε ένα μέρος για να καλεί Εβραίους, μαύρους και ομοφυλόφιλα ζευγάρια ως μέλη, δηλαδή όλους όσους είναι ανεπιθύμητοι σε άλλα μεγάλα κλαμπ.

Ισχυρίστηκε ότι μεγάλα αστέρια όπως οι Steven Spielberg, Elizabeth Taylor και πριγκίπισσα Diana, έχουν υπάρξει μέλη της λέσχης του.

Αυτή η λέσχη είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Ο Trump έβγαλε από αυτή 15.600.000 δολάρια το 2014. Την επιχείρηση πλέον χειρίζονται οι γιοί του Donald Jr και Eric, αλλά τα έσοδα πάνε στην οικογένεια. Η προεδρία του, έχει αυξήσει τον αριθμό των μελλών.

Οι επισκέπτες, βγάζουν φωτογραφίες και τις ανεβάζουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχολιάζοντας τη δυσαρέσκειά τους. Tα μέλη πληρώνουν 14.000 δολάρια το χρόνο, συν ένα ελάχιστο ποσό των 2.000 δολαρίων για τρόφιμα εργολάβους και άλλα.

Credit: DailyMail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta