Μεταμφιέστηκε σε Kylie Jenner και Βγήκε βόλτα στους Δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι αντιδράσεις των Περαστικών; Θα σας Σοκάρουν!

Ο YouTuber Coby Persin έκανε την ύψιστη φάρσα στη Νέα Υόρκη. Αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα και να δει πως θα αντιδρούσαν οι θαυμαστές αν έβλεπαν μια ψεύτικη Kylie Jenner (έχοντας όμως μεγάλη ομοιότητα με την πραγματική) να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αποδείχτηκε ότι δε χρειάζονται και πολλά στο κόσμο για να χάσει τη λογική του.

Αναρωτιόμαστε αν συνειδητοποίησαν ότι έβγαζαν φωτογραφίες με μια κοπέλα που ονομάζεται Amanda Carrera και σίγουρα όχι με τη Kylie Jenner; Δείτε τι τρέλα επικράτησε!

Τι συμβαίνει ότι μια κοπέλα που μοιάζει εκπληκτικά στη Kylie Jenner έρχεται στη Νέα Υόρκη;

Δημιουργείται το απόλυτο χάος!

Ο YouTuber Coby Persin ένωσε τις δυνάμεις του με ηθοποιό  Amanda Carrera που υποδύεται τη Kylie Jenner, και αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη φάρσα στη Νέα Υόρκη.

Προσέλαβαν ψεύτικη ασφάλεια και παπαράτσι να ακολουθούν την Amanda στο Times Square και επικράτησε ο απόλυτος πανικός!

Η ψεύτικη Kylie ήταν άκρως πειστική ως η πραγματική Kylie, και οι θαυμαστές το πίστεψαν. Ήταν συνεχώς περιτριγυρισμένη από κόσμο, που της ζητούσε φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Μπήκαν μέσα σε ένα κατάστημα της Apple και επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και χάθηκε κάθε έλεγχος με την πραγματικότητα.

Θα μπορούσατε να αντέξετε τέτοια τρέλα καθημερινά;

Δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη της “Kylie Jenner” στη Νέα Υόρκη.

Credit: diply.net

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta