Μαμά ξυρίζει το κεφάλι της κόρης όταν την άκουσε να κοροϊδεύει έναν καρκινοπαθή χωρίς μαλλιά.

Αυτό το βίντεο δείχνει μια μητέρα, που ξυρίζει το κεφάλι της κόρης της ως τιμωρία για τον εκφοβισμό που έκανε σε έναν φαλακρό ασθενή με καρκίνο.

Η κοπέλα κάθεται στο μπάνιο, ουρλιάζει και καλύπτει τα μάτια της, καθώς η μητέρα της κόβει μεγάλες τούφες από τα μαλλιά της. Η ξανθιά γυναίκα μιλάει ήρεμα, καθώς περνάει την ξυριστική μηχανή πάνω από το κεφάλι της κόρης της.

Το βίντεο έγινε αμέσως ανάρπαστο στο διαδίκτυο με τον τίτλο “Αυτή η κοπέλα εκφόβισε μια συμμαθήτριά της που είχε καρκίνο και η μαμά της αποφάσισε να της ξυρίσει το κεφάλι.” Ωστόσο, μια πρωτύτερη εκδοχή του βίντεο, που δημοσιεύτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, υποστήριζε ότι η μικρή τιμωρούνταν, επειδή είχε δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες του εαυτού της.

Η μητέρα και η κόρη μιλάνε Πορτογαλικά, αλλά δεν είναι γνωστό σε ποια χώρα τραβήχτηκε το βίντεο.

Αυτή η μητέρα αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της κόρης της ως τιμωρία, επειδή εκφόβιζε έναν φαλακρό ασθενή, που έπασχε από καρκίνο.

Η ξανθιά γυναίκα μιλάει ήρεμα, καθώς περνάει την ξυριστική μηχανή πάνω από το κεφάλι της κόρης της. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν, ότι η μητέρα το παρατράβηξε με αυτή την τιμωρία.

Η κοπέλα κάθεται στο μπάνιο, ουρλιάζει και καλύπτει τα μάτια της, καθώς η μητέρα της κόβει μεγάλες τούφες από τα μαλλιά της.

Το βίντεο έγινε αμέσως ανάρπαστο στο διαδίκτυο με τον τίτλο “Αυτή η κοπέλα εκφόβισε μια συμμαθήτριά της που είχε καρκίνο και η μαμά της αποφάσισε να της ξυρίσει το κεφάλι.”

Δείτε το βίντεο

Πηγή: tilestwra.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta