Μία Μυστηριώδης άμορφη Μάζα από Αφρό ‘Κατάπιε’ μία ολόκληρη Πόλη. Το ΠΙΟ Σοκαριστικό όμως είναι…

Μία μυστηριώδης άμορφη μάζα από αφρό ‘κατάπιε’ έναν δρόμο στη Santa Clara της Καλιφόρνια την Παρασκευή.

Ο αφρός άρχισε να βγαίνει λίγο πριν τις 11 πμ, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα. Η ακριβής προέλευσή του παραμένει άγνωστη, αλλά το πυροσβεστικό τμήμα της Santa Clara τελικά είπε πως η αφράτη λευκή ουσία απελευθερώθηκε από ένα σύστημα πυρόσβεσης σε ένα κοντινό αεροδρόμιο που έπαθε κάποια βλάβη. Ο αφρός γέμισε ένα ολόκληρο κτίριο πριν εξαπλωθεί περισσότερο και τελικά καλύψει μία λεωφόρο 300 τετραγώνων. 

Μέχρι τις 12.30 μμ, ο αφρός είχε ύψος 1,5 μέτρα! Η αστυνομία αντέδρασε αν και δεν ήξεραν και εκείνοι τι έπρεπε να κάνουν και πώς να αφαιρέσουν τόσο αφρό από τον δρόμο.

Ένας ποδηλάτης αποφάσισε να νικήσει τον αφρό, επιλέγοντας να περάσει από μέσα του. ‘Κάποιος έπρεπε να το κάνει. Καθόμασταν τόση ώρα και κοιτούσαμε τον αφρό. Τελικά, αποφασίσαμε να το κάνουμε,’ είπε. Λέει πως μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο αφρός είχε φτάσει σε ύψος τα 3 μέτρα και πως έπεσε σε μία ταμπέλα καθώς προχωρούσε.

Ένας αστυνομικός είπε πως ο αφρός δεν ήταν τοξικός και πως θα διαλυθεί μόνος του στο τέλος. Ωστόσο, το πυροσβεστικό τμήμα είπε πως μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στο δέρμα. Τελικά, μετά από μεγάλη επέμβαση των αρχών και μετά από πολλές ώρες προσπαθειών, κατάφεραν να καθαρίσουν το χάος. 

Άγνωστη παραμένει προς το παρών η αιτία που το προκάλεσε όλο αυτό.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta