Μία κοπέλα, εξοργισμένη, έβγαλε αυτή τη φωτογραφία και τη μοιράστηκε στο twitter. Μπορείτε να βρείτε τι την ενόχλησε;

Η Ibi “ανέβασε” μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία ένας άντρας περπατάει δίπλα-δίπλα με μια γυναίκα. Στη λεζάντα έγραφε “είμαι σίγουρη ότι οι μισοί από εσάς δε θα βρείτε καν το λάθος στη φωτογραφία!

Επειδή το tweet έγινε viral, ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio station 91-X αναδημοσίευσε τη φωτογραφία στη σελίδα τους στο facebook, ρωτώντας και εκείνοι με τη σειρά τους το αντρικό κοινό, αν μπορούσε να βρει το πρόβλημα στη φωτογραφία.

Για κοιτάξτε πιο προσεκτικά. Η απάντηση θα σας σοκάρει!

Σύμφωνα με ένα κεφάλαιο του Emily Post που γράφτηκε το 1922, οι άντρες πρέπει ΠΑΝΤΑ να βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του πεζοδρομίου όταν συνοδεύουν μια κυρία. Μάλιστα, το Modern Gentlemen Magazine συμφωνεί, συμπληρώνοντας πως προκειμένου ένας κύριος να προστατέψει μια γυναίκα πρέπει όντως να τη συνοδεύει από την εξωτερική πλευρά!

Και αν απορείτε πως ξεκίνησε όλη αυτή η παράνοια, σας πληροφορούμε έχει τις απαρχές της στην περίοδο που στους δρόμους κυκλοφορούσαν άμαξες και με αυτό τον τρόπο οι κυρίες ήταν προστατευμένες από τις λάσπες! Για τους κυρίους ούτε λόγος!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta