Κυνηγοί UFO λένε πως μια φωτογραφία της NASA αποδεικνύει πως υπάρχει Ζωή στον Άρη!

Πάνω από μία δεκαετία πριν, ένας παράξενος σκελετός 15 εκατοστών ανακαλύφθηκε στην έρημο Atacama στην Χιλή, εγείροντας ισχυρισμούς ότι πρόκειται για εξωγήινους επισκέπτες που έπεσαν στην Γη. Τώρα, οι ερευνητές εξωγήινων του διαδικτύου έχουν εντοπίσει ένα ζωντανό μέλος τους ίδιου είδους, όπως λένε.

Λίγα μόλις μέτρα από το Curiosity της NASA, ο Paranormal Crucible του YouTube ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας ανθρωποειδής εξωγήινος ο οποίος κατασκοπεύει πίσω από μία πέτρα στον Άρη.

Η αρχική φωτογραφία τραβήχτηκε από την κάμερα του Curiosity. Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, προς το κέντρο, ο Paranormal Crucible ισχυρίζεται ότι εντόπισε κάτι παράξενο. “Είναι μια ενδιαφέρουσα ανωμαλία που βρέθηκε από ρομπότ, μοιάζει με μικρό Αρειανό”, γράφει.

“Έχω βάλει χρώμα στην εικόνα και πρόσθεσα μάτια στο κεφάλι για να φαίνεται πιο εύκολα, αλλά όλα αυτά είναι εκεί στην αρχική φωτογραφία, ό,τι κι αν είναι μοιάζει με ανθρωποειδές, μου θυμίζει τον εξωγήινο στην Atacama, έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος, 15 εκατοστά.”

Οι σχολιαστές υποθέτουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα από τον Άρη, λόγω του σχήματος του “σώματος” της. Στο UFOSightings Daily, ο εκδότης Scott . Waring προσθέτει στους ισχυρισμούς, γράφοντας ότι η φιγούρα στην φωτογραφία είναι από ένα ζωντανό, αλλά φθίνον, είδος στην Άρη.C

“Αυτή η ανθρωποειδής φιγούρα κρυφοκοιτάζει πίσω από τον βράχο και μπορώ να διακρίνω το κεφάλι, το στή8ος, τους ώμους, το χέρι, το πόδι, το γόνατο και το πέλμα από αυτή την μεγέθυνση της φωτογραφίας”, γράφει ο Waring.

“Ο Paranormal Crucible λέει ότι είναι περίπου 15 εκατοστά… συμφωνώ. Αυτό είναι ένα από τα είδη που ζούσε στον Άρη και ζει ακόμα τώρα, αλλά σε μικρότερο αριθμό. Τα μυστήρια του Άρη αποκαλύπτονται ένα ένα” Λόγω της εκτίμησης του μεγέθους του, ο Paranormal Crucible λέει ότι θα μπορούσε να ανήκει στο ίδιο είδος με τον εξωγήινο της Atacama.

Ωστόσο, το 2013 αποκαλύφθηκε μέσω εξέτασης DNA ότι ο παράξενος, μικροσκοπικός σκελετός που βρέθηκε στην Χιλή δεν ήταν εξωγήινος, αλλά μια ενδιαφέρουσα “ανθρώπινη μετάλλαξη”.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta