Κι όμως ισχύει! Ο τρόπος που αγκαλιάζεις τον σύντροφό σου, αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση σου.

Ένα από τα πράγματα που κάνουν το ανθρώπινο είδος να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα είναι η ικανότητα του να αισθάνεται και να εκφράζει τα συναισθήματα του. Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούμε για να εκφραστούμε είναι οι αγκαλιές. Οι συνήθειες μας αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα μας και επηρεάζουν το πώς μας βλέπουν οι άλλοι.

Όμοια, ο τρόπος που αγκαλιάζουμε αντικατοπτρίζει την σχέση μας με τους άλλους. Περιτριγυριζόμαστε από διάφορα είδη σχέσεων, γι’αυτό και είναι σημαντικό να ξεχωρίζουμε τα διαφορετικά είδη αγκαλιάς και τι λένε για την προσωπικότητα μας.

Εσείς πως αγκαλιάζετε τους άλλους; Μπορεί αυτή η ερώτηση να φαίνεται αδιάφορη, αλλά μια αγκαλιά μπορεί να δείξει ποιος πραγματικά είστε.

Δείτε παρακάτω τα 14 είδη αγκαλιάς:

1. Γέρνετε ο ένας προς τον άλλο: Αν όταν αγκαλιάζεστε, ενώνετε τα κεφάλια σας και αφήνετε κενό στα πόδια σας, τότε αυτό δείχνει ότι δεν είστε πολύ κοντά με τον άλλο.

2. Η ρομποτική αγκαλιά: Η στάση του σώματος σας είναι παράλληλη με του άλλου. Αυτή η αγκαλιά δείχνει απλά ότι ξέρετε πώς να δείχνετε τον σεβασμό σας στον άλλο.

3. Η στενή αγκαλιά: Όσο πιο σφιχτά αγκαλιάζεστε με κάποιον, τόσο πιο κοντά είστε. Αν ο ένας γέρνει πάνω στον άλλο, δείχνει ότι βασίζεται πάνω του.

4. H ασφυκτική αγκαλιά: Εδώ λείπει η οικειότητα της προηγούμενης αγκαλιάς. Ο άλλος σας αγκαλιάζει με τρόπο που δεν μπορείτε να ξεφύγετε, αλλά εσείς δεν αισθάνεστε το ίδιο για εκείνον.

5. Η αγκαλιά του «ποιος είναι πιο δυνατός»: Συνήθως έτσι αγκαλιάζονται φίλοι, όχι για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αλλά για να δουν ποιος από τους δύο είναι πιο δυνατός.

6. Η αγκαλιά του καλομαθημένου: Συνήθως αυτό το είδος αγκαλιάς συμβαίνει ανάμεσα σε ένα νεαρό άτομο και ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Ο ένας από τους δύο είναι πιο τρυφερός και χαϊδεύει την πλάτη του άλλου, δείχνοντας την αγάπη του.

7. Η αγκαλιά του τζέντλεμαν: Αυτή είναι αγκαλιά που δέχονται συνήθως οι γυναίκες. Αν ο άλλος κρατά τα χέρια του ψηλά, πάνω από την μέση, δείχνει ότι είναι κύριος.

8. Η αγκαλιά του διεστραμμένου: Μια αγκαλιά σαν την παραπάνω σε δημόσιο χώρο δείχνει τις προθέσεις του άλλου, οι οποίες δεν είναι πάντα καλές.

9. Η φιλική αγκαλιά: Στις φιλίες είναι πολύ σημαντικό το είδος αγκαλιάς. Αν περνάτε το χέρι σας γύρω από τον λαιμό του φίλου σας, τότε δείχνει ότι θα μείνετε φίλοι για πολύ καιρό.

Αγκαλιές και ζευγάρια

Μέχρι τώρα είδαμε γενικά διάφορα είδη αγκαλιάς. Ας δούμε και τι σημαίνει το είδος της κάθε αγκαλιάς με τον σύντροφο σας:

10. Η αγκαλιά μιας ζωής: Aυτό είναι ένα είδος αγκαλιάς που μπορεί να συναντήσουμε σε μια σχέση. Δείχνει ότι είστε άνετα ο ένας με τον άλλο και μπορείτε να βάζετε ακόμη και το χέρι σας μέσα την πίσω τσέπη του συντρόφου σας.

11. Η αγκαλιά της στιγμής: Αυτή είναι μια αγκαλιά ανάμεσα στα ζευγάρια που θέλουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί, είτε είναι σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο χώρο. Η γυναίκα περνάει τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του άντρα και ο άντρας την κρατάει από την μέση.

12. Η αγκαλιά με διάρκεια: Μοιάζει με το νούμερο 4, μόνο που σε αυτή την περίπτωση οι δύο σύντροφοι δεν θέλουν να αφήσουν ο ένας τον άλλο.

13. Η αγκαλιά από πίσω: Αυτό δείχνει ότι είστε προστατευτικοί προς τον σύντροφο σας και ότι θέλετε να είναι ασφαλής.

14. Η αγκαλιά με το χτύπημα στην πλάτη: Είναι ένα είδος αγκαλιάς ανάμεσα σε άτομα που συναντιούνται τακτικά, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τον άλλο.

Credit: WittyFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta