Κατηγόρησε τον Σκύλο της ότι γέμισε το σπίτι με Χαρτιά Υγείας. Η αντίδρασή του; Η Καλύτερη..!

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον καρφώνουν. Συνήθως οδηγεί σε μπελάδες και τιμωρία για κάτι που έγινε και δεν έπρεπε να γίνει. Γενικότερα, δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό και μπορεί να έχει επικίνδυνες επιπτώσεις. Όταν είσαι μικρός σε λένε μαρτυριάρη, όταν μεγαλώνεις λέγεσαι καρφί. Αλλά όταν είσαι σκύλος, σου λένε μπράβο!

Υπάρχουν ειδικοί κανόνες για τους σκύλους, επειδή είναι αξιαγάπητοι και δεν ξέρουν τι ακριβώς κάνουν. Όταν ένας σκύλος κάνει κάποια ζημιά, τότε η ενοχή είναι γραμμένη στο μέτωπο τους και τα ίχνη της καταστροφής που προκάλεσε είναι ξεκάθαρα.

Γι’αυτό τείνουν να παρασύρονται όταν έχουν επιτέλους μια ευκαιρία να κάνουν κάτι απαγορευμένο ή εκτός ορίων, όπως αυτό το μπουλντογκ στο βίντεο.

Όταν οι ιδιοκτήτες της έφυγαν από το σπίτι και έμεινε με τον αδερφό της, προκάλεσε μεγάλη ακαταστασία. Ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω όταν βρήκε ένα ρολό από χαρτί τουαλέτας και κατέληξε να το κάνει κομματάκια. Όταν μπήκαν οι ιδιοκτήτες μέσα, είδαν τα κομματάκια και ό,τι είχε απομείνει από το ρολό.

Αν και οι ενδείξεις και η κατάσταση δηλώνουν ξεκάθαρα την ενοχή της, η ιδιοκτήτρια αποφασίζει να ρωτήσει και τα δύο σκυλιά ποιος ευθύνεται. Η κάμερα δείχνει το Bull Mastiff να φαίνεται πιο χαλαρό, σαν να μην έχει καμία έγνοια στον κόσμο.

Δεν ανησυχεί καθόλου και απαντά με τον πιο γλυκό τρόπο. Χωρίς να βγάλει άχνα απλά σηκώνει το πόδι και δείχνει την αδερφή του. Kάρφωσε το μπουλντογκ, απάντησε στην ιδιοκτήτρια του και απέδειξε ότι του αξίζει μια λιχουδιά! Τι καλός, έξυπνος και όμορφος σκύλος!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta