Καθάριζε το Σπίτι των Παππούδων του που έφυγαν Πρόσφατα απ΄τη Ζωή. Αυτό που βρήκε μέσα στη Ντουλάπα, τον έκανε να Παγώσει!

Αφού οι παππούδες του πέθαναν, αυτός ο χρήστης του Reddit που ονομάζεται «EvilEnglish», αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη να καθαρίσει το σπίτι τους. Ανέφερε στους αναγνώστες του Reddit, ότι είχε πολύ καλή σχέση με τους παππούδες του.

Την ώρα που καθάριζε το σπίτι τους στην Τυνήσια, το πρώτο πράγμα που παρατήρησε ήταν μια βρώμικη κουβέρτα μέσα στη ντουλάπα τους.

Όταν την έβγαλε βιαστικά έξω για να την πετάξει, έπεσε κάτω και τότε ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη. Παρατήρησε ότι ένας μεταλλικός δίσκος βρίσκονταν στο τσιμεντένιο πάτωμα, ο οποίος τον έκανε να καταλάβει ότι υπάρχει ένα υπόγειο κάτω από το πάτωμα.

Προσπαθούσε για μέρες να σπάσει την κλειδαριά, ώσπου τελικά κάλεσε έναν κλειδαρά για να την ανοίξει. Επειδή οι παππούδες του ήταν συλλέκτες, ήξερε ότι θα έβρισκε κάτι σπουδαίο εκεί κάτω. Δεν είχε ιδέα όμως τι θα ανακάλυπτε.

Μετά την κλειδαριά, υπήρχαν ένα σωρό τούβλα από κάτω. Δεν πτοήθηκε, τα αφαίρεσε όλα μέχρι που βρήκε μια παλιά χρονοκάψουλα, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930. Μέσα στην κάψουλα ήταν ένα βιβλίο, που ανέγραφε την ημερομηνία 1937.

Βρήκε ακόμη δεκάδες βιβλία, σπάνια νομίσματα, καθώς και σάκους με αργυρά και χρυσά νομίσματα. Ένας χρήστης του Reddit, δήλωσε ότι τα νομίσματα που βρήκε έχουν τεράστια συλλεκτική αξία.

Επιπλέον, βρήκε πιστόλια μονομαχίας αντίκες, παλιούς λογαριασμούς δολαρίων, vintage ρολόγια χειρός και μια παλιά σκουριασμένη εργαλειοθήκη.

Και το καλύτερο, βρήκε στερεά ασημένια τούβλα, τα οποία έχουν υπερδιπλασιαστεί σε αξία, δεδομένου ότι ήταν εκεί από τα μέσα της δεκαετίας του 30.

Το μόνο που ήθελε ήταν να καθαρίσει το σπίτι των παππούδων του, αλλά τελικά έκανε μια πολύ σπουδαία ανακάλυψη!

Credit: TipHero

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta