Ιδού το Μυστικό Πίσω από τις Αψεγάδιαστες Φωτογραφίες στο Instagram. Δεν Πάει το Μυαλό σας Πόσο Εύκολο είναι…

Η τελειότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Για να το αποδείξει αυτό, η Anna Victoria δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram δύο φωτογραφίες του εαυτού της με την ίδια ακριβώς πόζα αλλά με διαφορετικό φωτισμό. Δεν χρειάστηκε κανένα φίλτρο για να αποδείξει πόσο μεγάλη διαφορά είχαν οι δύο φωτογραφίες:

Η φωτογραφία στα αριστερά έχει ληφθεί σε φυσικό φωτισμό και γενικά θεωρείται ο πιο κολακευτικός τρόπος. Όπως μπορείτε να δείτε, το χέρι της Anna φαίνεται λεπτό και όμορφο. Εν τω μεταξύ, στη φωτογραφία στα δεξιά, η Anna βρίσκεται ακριβώς κάτω από μια τεχνητή πηγή φωτός, γεγονός που κάνει το χέρι της να φαίνεται πιο χοντρό και κρύβει όλους τους μύες.

«Ο φωτισμός είναι τα πάντα», έγραψε σε λεζάντα της, προσθέτοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των φωτογραφιών που βλέπουμε στο Instagram είναι παραπλανητικές, δεδομένου ότι σχεδόν πάντα λαμβάνονται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φωτισμού.

Η Anna προσθέτει ότι η κυτταρίτιδα του βραχίονα είναι πολύ φυσιολογική, οπότε ποιος νοιάζεται για τον κακό φωτισμό; «Μου αρέσει το χέρι μου στη δεξιά φωτογραφία;», έγραψε η Anna στην λεζάντα της. «Όχι, αλλά δεν το μισώ, ούτε και τον εαυτό μου. Και ούτε και σεις πρέπει να το κάνετε».

Credit: Cosmopolitan

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta