Ιάπωνες παγώνουν 5.000 Ψάρια μέσα σε μια Λίμνη και Σοκάρουν την Κοινή Γνώμη. Ο λόγος που το έκαναν; Θα σας Εξοργίσει!

Ένα ιαπωνικό θεματικό πάρκο δημιούργησε αντιδράσεις όταν τοποθέτησε 5.000 νεκρά ψάρια παγωμένα μέσα στην πίστα του πατινάζ.

Το “Space World” άνοιξε την πίστα στις αρχές του Νοέμβρη, αλλά αναγκάστηκε να την κλείσει την Κυριακή μετά από σωρό αρνητικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εταιρία αναγκάστηκε να καθησυχάσει τους επισκέπτες για τα ψάρια, τα οποία σύμφωνα με δηλώσεις προέρχονται από τοπική ψαραγορά και ήταν νεκρά πριν παγώσουν μέσα στην πίστα. Τώρα σχεδιάζουν ένα μνημόσυνο για τα ψάρια μόλις τα βγάλουν από τον πάγο.

Οι πατινέρ έκαναν βόλτες πάνω από 25 τουλάχιστον διαφορετικά είδη ψαριών τα οποία φαίνονται κάτω από τον πάγο στην πίστα μήκους 250 μέτρων.

Εικόνες από το ιαπωνικό δίκτυο NHK δείχνουν τα ψάρια παγωμένα μέσα σε ένα μπλε πάτωμα, καθώς φαίνεται σαν να κολυμπάνε κάτω από τον πάγο.

Κάποια ήταν τοποθετημένα έτσι ώστε να σχηματίζουν την λέξη “Hello” ή βελάκια κάτω από τον πάγο. To Ice Αquarium, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Kitakyashu, κατηγορήθηκε ότι δεν έδειξε σεβασμό προς τα ζώα.

Ο γενικός διευθυντής του Space World, Toshimi Takeda, είπε ότι πολλά από τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα κατέκριναν το κόνσεπτ σαν κακοποίηση ζώων.

Πρόσθεσε ότι ο σκοπός ήταν να δίνουν τα ψάρια την αίσθηση του ωκεανού στην πίστα του πατινάζ. Τέλος, δήλωσε ότι το πάρκο μετανιώνει που προκάλεσε τόσο δυσάρεστα συναισθήματα.

Η άποψή σας;

Credit: 9gag.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta