Θυμάστε τον Άντρα που Κρατάει το Χέρι του Ψηλά εδώ και 44 Χρόνια; Δείτε ΠΩΣ έχουν Γίνει τα Δάχτυλά του και θα Σοκαριστείτε!

O Amar Bharati, ένας Ινδός Sadhu, ήταν ένας απλός άντρας που ζούσε με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του. Τότε, το 1973, σήκωσε το δεξί του χέρι στον αέρα, προς ένδειξη θρησκευτικής ευλάβειας της θεάς Σίβα και έκτοτε δεν το κατέβασε ποτέ.

Το 1970, ο Bharati αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω του, την οικογένειά του και τη δουλειά του, και να αφοσιωθεί στη θεά Σίβα, που είναι μία από τις κύριες θεότητες του Ινδουισμού. Άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους της Ινδίας φορώντας ρούχα Sadhu, αλλά έπειτα από τρία χρόνια συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα προσκολλημένος στον παλιό τρόπο ζωής και αποφάσισε να σηκώσει το δεξί του χέρι.

Δεκαετίες αργότερα, ο Bharati αναφέρει ότι το χέρι του είναι ακόμα σηκωμένο. Πλέον δεν είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει, και έχει γίνει για τον Bharati σύμβολο της θρησκευτικής του αφοσίωσης.

Η θρησκευτική ευλάβεια του Bharati έχει εμπνεύσει και άλλους να κάνουν παρόμοια πράγματα για την πίστη τους, κρατώντας το χέρι τους ψηλά για αρκετά χρόνια.

Το χέρι του άντρα πλέον έχει ατροφήσει και έχει μείνει σε κάθετη θέση, εξαιτίας της απροθυμίας του να το κατεβάσει και τα νύχια του χεριού έχουν μεγαλώσει τόσο που έχουν γίνει σπείρες.

Οι Sadhu κάνουν ασυνήθιστα τελετουργικά στο όνομα της πίστης τους, όπως να κοιμούνται σε όρθια στάση, να κάνουν νηστεία για μεγάλες περιόδους και να μη κάνουν μπάνιο.

Credit: OpposingViews

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta