Θυμάστε τον Άνθρωπο-Κούκλα που έσπασε ΚΑΘΕ ρεκόρ Πλαστικών Εγχειρήσεων; Μόλις δείτε ΠΩΣ έχει γίνει σήμερα, θα Σοκαριστείτε!

Ο Βρετανός «ζωντανός Ken» γιορτάζει το γεγονός ότι του προσέφεραν να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Guinness για την 51η επέμβαση του η οποία θα απομακρύνει τα σημάδια της ακμής και θα το χαρίσει δέρμα μωρού. Ο 33χρονος Rodrigo Alves έκανε θεραπεία διοξειδίου του άνθρακα με λέιζερ για να απομακρύνει το πρώτο στρώμα δέρματος και να αφήσει το πρόσωπο του άψογο μια εβδομάδα μετά.

Άρχισε να κάνει επεμβάσεις στο σώμα του στην ηλικία των 17. Για χρόνια ήταν θύμα bullying λόγω της εμφάνισης του. Ο Rodrigo, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, έχει ξοδέψει σχεδόν 400.000 λίρες σε πλαστικές εγχειρίσεις και τον ονομάζουν «ανθρώπινο Ken».

Η θεραπεία με το λέιζερ ήρθε λίγο πιο μετά από την προσφορά για το βραβείο των «Περισσότερων Πλαστικών Επεμβάσεων» από τα Guinness World Records.

Ο Rodrigo είπε: «Έκανα μία από τις επεμβάσεις που περίμενα όσο τίποτα άλλο στην ζωή μου, είναι η μόνη επέμβαση που θα μου χαρίσει πορσελάνινο δέρμα, θα καθαρίσει όλα τα ψεγάδια και τα σημάδια από το πρόσωπο μου. Όταν ήμουν στην εφηβεία είχα ακμή και δοκίμασα όλων των ειδών τις θεραπείες για να μειώσω την εμφάνιση της.

Το διοξείδιο του άνθρακα μπορεί να απομακρύνει το πρώτο στρώμα της επιδερμίδας για να καθαρίσει και να απομακρύνει ό,τι δεν μπορούν οι άλλες επεμβάσεις. Μετά από 7 μέρες θα έχω δέρμα μωρού. Παλιά χρησιμοποιούσα μέικ-απ για να καλύψω κάποια από τα σημάδια, αλλά τώρα δεν το χρειάζομαι τόσο, κάτι που θα με βοηθήσει να ετοιμάζομαι γρήγορα.»

«Χάρη στην εγχείριση θα ντρέπομαι λιγότερο για τον εαυτό μου όταν βγαίνω στην κάμερα ή δημοσίως και θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση μου. Έχω κάνει 51 εγχειρίσεις και πάνω από 100 αισθητικές επεμβάσεις, υπάρχουν τόσα πράγματα στην αγορά. Η ομάδα του Guinness World Records επικοινώνησε με τον Rodrigo τον Ιανουάριο, καλώντας τον να αποδεχτεί το ασυνήθιστο βραβείο.

«Προσωπικά, θα ήθελα ένα βραβείο για την πιο ακραία μεταμόρφωση, γιατί οι πλαστικές επεμβάσεις με μεταμόρφωσαν σε διαφορετικό άτομο, με έκαναν χαρούμενο και διάσημο», είπε ο Rodrigo.

«Δεν κοιτάζω καν το διαβατήριο μου πια, όποτε ταξιδεύω σε άλλη χώρα μου παίρνει πολύ περισσότερο να περάσω από τον έλεγχο, γιατί δεν είμαι όπως στην φωτογραφία.» Ο Rodrigo έκανε την πρώτη του εγχείρηση σαν έφηβος προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με τον λιπώδη ιστό στα θωρακικά πτερύγια που προκλήθηκε από ορμονική δυσλειτουργία.

«Λόγω της παιδικής μου ηλικίας οδηγήθηκα στο να μεταμορφώσω τον εαυτό του τόσο δραστικά» «Ήμουν χοντρός, άσχημος, παραμορφωμένος και με παρενοχλούσαν επειδή δεν ήμουν γυμνασμένος όπως οι συμμαθητές μου. Ήμουν πεσμένος, εξευτελισμένος, με έσπρωχναν από τις σκάλες λόγω του δέρματος μου. Κατάλαβα τότε ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω ήταν να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσα να είμαι.»

«Φοβάμαι να μεγαλώσω, γιατί ξεκίνησα πολύ αργά. Ήμουν στεναχωρημένος, άσχημος και παραμορφωμένος όλη μου την ζωή μέχρι τα 22. Θέλω να κρατήσει περισσότερο η νιότη μου, δεν πρόκειται να γεράσω ποτέ και κάθε χρόνο είμαι καλύτερος από τον προηγούμενο.»

Έχοντας ξοδέψει πάνω από 373.000 λίρες σε εγχειρήσεις και επεμβάσεις, ο Rodrigo ξέσπασε εναντίον των επικριτών του, ο οποίοι πιστεύουν ότι είναι τρελός και εθισμένος στις εγχειρήσεις. Υποστηρίζει ότι οι εγχειρήσεις είναι το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί.

«Για μένα είναι σαν επένδυση στον εαυτό μου, η νέα μου εμφάνιση μου έχει ανοίξει πολλές πόρτες και μου προσέφερε μια καριέρα.»

«Πριν ήμουν αεροσυνοδός, τώρα είμαι τηλεπερσόνα. Αναγνωρίζομαι για τις προσπάθειες μου, την θέληση και την δύναμη μου να αλλάξω τον εαυτό μου – είναι υπέροχο συναίσθημα. Έχω φτάσει σε ένα επίπεδο διασημότητας που δεν μπορώ να πάω στο West End χωρίς να με πιάσει κάποιος παπαράτσι. Μου κάνουν καθημερινά τηλεοπτικές προτάσεις, είμαι ενθουσιασμένος.

Με καλούν στα βραβεία Όσκαρ και στα πάρτι του Elton John, οι περισσότεροι στον κόσμο ξέρουν πλέον ποιος είμαι. Δεν έχω κάποια διαταραχή δυσμορφίας. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα, το μυαλό και η ψυχή μου ταιριάζουν πλέον με το νέο σώμα που δημιούργησα.»

«Οι εγχειρήσεις γίνονται σε υγιή άτομα, ψυχικά και σωματικά υγιή, κι εγώ είμαι και τα δύο.» Ο Rodrigo θα εμφανιστεί σε μια εκπομπή, το “Plastics of Hollywood”, η οποία βασίζεται σε ένα πρακτορείο ταλέντων και μοντέλων για ανθρώπινες κούκλες.

Η Marcela Iglesias, η παραγωγός της εκπομπής, είπε: «Ο Rodrigo καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο να βρει κανονικές δουλειές, λόγω της εμφάνισης του, αφού έχει πιο εξωτική εμφάνιση. Μοιάζει με Άγγλο λόρδο για κάποιους από τους συναδέλφους μου, τους θυμίζει τον νεαρό Liberace. Έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά, περισσότερο για τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τη μόδα, το κόκκινο χαλί. Μπορώ να τον φανταστώ σε εκπομπή μόδας, παρά σε σαπουνόπερα ή σειρά με σενάριο.»

Πώς σας φαίνεται;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta