Θυμάστε τις Δίδυμες Αδερφές που Παντρεύτηκαν την ίδια μέρα τους Δίδυμους Άντρες τους; Δείτε ΠΩΣ μοιάζουν τα Παιδιά τους!

Μια εκπληκτική ιστορία από το Οχάιο των ΗΠΑ έγινε γνωστή το 1998. Τα ομοζυγωτικά δίδυμα αδέρφια Craig και Mark Sanders γνώρισαν σε ένα μπαρ δύο όμορφες αδερφές, που ήταν και αυτές ομοζυγωτικές δίδυμες αδερφές, τις Diane και Darlene Nettemeier, και συνειδητοποίησαν ότι ήταν μοιραίο να συμβεί.

Τα δύο ζευγάρια διδύμων άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παντρεύτηκαν την ίδια μέρα, φορώντας τα ίδια νυφικά και κοστούμια. Τα δύο ζευγάρια στη συνέχεια έμειναν σε γειτονικά σπίτια, έχτισαν ένα φράχτη ανάμεσά τους και άρχισαν να ζουν σαν μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Έπειτα από ένα χρόνο, η Diane και ο Craig απέκτησαν δίδυμα παιδιά. Γενικά, δίδυμα παιδιά γεννιούνται σε τρεις περιπτώσεις ανά 1.000 οικογένειες, αλλά οι πιθανότητες των ομοζυγωτικών διδύμων να αποκτήσουν ομοζυγωτικά δίδυμα είναι μία στο εκατομμύριο.

Σύντομα, ο Mark και η Darlene έγιναν γονείς δύο όμορφων δίδυμων κοριτσιών, και μερικά χρόνια αργότερα απέκτησαν και ένα γιο.

Ένα ενδιαφέρον επιστημονικό γεγονός αποκαλύφθηκε από την εμπειρία αυτών των ζευγαριών: Και τα δύο ζευγάρια γονιών μοιράζονται τα ίδια γονίδια, καθώς είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι. Με τη σειρά τους, τα δίδυμα παιδιά τους είναι γενετικά κοντά σαν αδέρφια, αλλά τυπικά είναι ξαδέρφια.

Πολλοί περίμεναν να δουν τις δύο «συμμετρικές» οικογένειες να έχουν και ομοζυγωτικά παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Τα σωματικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού διαφόρων γονιδίων, και κάποια από αυτά μπορούν να περαστούν και στις επόμενες γενιές, για παράδειγμα από τους προπαππούδες. Έτσι ακριβώς ολόιδια παιδιά δίδυμων ζευγαριών δεν μπορούν να υπάρξουν.

Σήμερα, αυτή η ασυνήθιστη οικογένεια συνεχίζει να ζει ευτυχισμένη σε δύο γειτονικά σπίτια και συχνά εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. 

Credit: Brightside

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta