Θυμάστε τη Γυναίκα που Αφαίρεσε τα Πλευρά της για να Μοιάζει με τη Barbie; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!

Είναι δύσκολο να βρει κανείς τι θέλει στη ζωή του. Όμως, η 30χρονη Valeria Lukyanova ίσως ήδη το έχει πετύχει και ξέρει τι θέλει στη ζωή της. 

1. Η Lukyanova έκανε αρχικά όνομα δουλεύοντας ως μοντέλο. Αλλά από την ηλικία των 5, ήξερε σε ποιον ήθελε να μοιάσει.

2. Και αυτό το ίνδαλμα ήταν η Barbie. Έτσι, όταν ενηλικιώθηκε άλλαξε την εξωτερική της εμφάνιση, ώστε να μοιάζει στο είδωλό της.

3. Φαινόταν να έχει πέραση, καθώς γρήγορα απέκτησε το παρατσούκλι “Ανθρώπινη Barbie.” Πολλοί την κατηγόρησαν ότι έκανε πλαστικές εγχειρήσεις.

4. Ωστόσο, η Lukyanova ισχυρίζεται ότι δεν απέκτησε έτσι την εμφάνισή της. Παραδέχτηκε ότι η μόνη εγχείρηση που έκανε ήταν για αύξηση στήθους, και τα κουκλίστικα χαρακτηριστικά της οφείλονται σε κόλπα του μακιγιάζ.

5. Και ήθελε το σώμα της να μοιάζει όπως της Barbie. H Lukyanova κάνει καθημερινά γυμναστική, αλλά έχει υιοθετήσει και στη ζωή της τον τρόπο ζωής του “breatharianism.” Πιστεύει ότι το φαγητό δεν είναι απαραίτητο για τη ζωή και ότι το σώμα μπορεί να ζήσει εξ ολοκλήρου με φως και αέρα!

6. Οι κριτικοί περιγράφουν την πρακτική ως “δυνητικά θανατηφόρα ψευδοεπιστήμη”. Άτομα που εξασκούσαν αυτή τη πρακτική έχουν πεθάνει από ασιτία, προσπαθώντας να ζήσουν με “κοσμικές μικρο-τροφές” και κανείς δεν έχει δηλώσει εθελοντικά να εξεταστεί.

Τελικά, η Lukyanova δήλωσε ότι δεν της άρεσε πια το σώμα της και βρήκε νέα έμπνευση για το πως ήθελε να μοιάζει.

7. Αντί να μοιάζει με την Barbie, ήθελε να μοιάζει με μια Αμαζόνα.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι απομακρύνθηκε από την ψεύτικη επιστήμη, και έχει αλλάξει τις διατροφικές και γυμναστικές της συνήθειες.

8. Τώρα, φαίνεται να είναι περισσότερο φυσιολογική.

9. Ασχολείται και με τη σύνθεση μουσικής. “Όταν τραγουδάω, είναι σαν μια βαθιά έκσταση για μένα. Η μουσική βοηθάει το κόσμο να χαλαρώσει και να ταξιδέψει στα κρυφά εσωτερικά τους μέρη.”

10. Συνήθως περιγράφει τον εαυτό της ως τραγουδίστρια όπερας νέας εποχής. Αλλά τελευταία, η καριέρα της φαίνεται να έχει πάρει διαφορετική κατεύθυνση.

11. Τώρα συνθέτει μουσική EDM ως Space Barbie.

Πέρυσι, κυκλοφόρησε ένα single με τον τίτλο “Jack Your Barbie”, στο οποίο συνεργάστηκε με τον Ουκρανό DJ Sender.

12. Δεν σταματάει ωστόσο εκεί. Μαζί με τον DJ Sender συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα άλμπουμ σε “αρχαίες ξεχασμένες γλώσσες” και υπόσχεται να ταξιδέψει τους ακροατές σε καταστάσεις νιρβάνας.

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta