Θυμάστε αυτές τις Δίδυμες Αδερφές που έγιναν Διάσημες όταν ήταν Κοριτσάκια; Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα στα 30 τους!

Οι δίδυμες Mary Kate και Ashley Olsen είναι από τα πολυσυζητημένα παιδιά ηθοποιούς. Από την ηλικία των 6 μηνών άρχισαν να εμφανίζονται στη μικρή οθόνη και έγιναν διάσημες. 

1. Τα κορίτσια το 1987, όσο ήταν ακόμα μωρά εμφανίστηκαν στην οικογενειακή κωμική σειρά Full House, στο ρόλο της Michelle Tanner.

2. Μέχρι το 1989 ήταν τα αγαπημένα μωρά της Αμερικής. Οι δίδυμες μοιράστηκαν το ρόλο της μικρότερης κόρης της οικογένειας Tanner και το κοινό τις λάτρεψε.

3. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήταν περιζήτητες. Καθώς μεγάλωναν και μάθαιναν να απομνημονεύουν ατάκες, ο ρόλος τους στη σειρά μεγάλωνε.

4. Το 1992 έκαναν τα πρώτα ανοίγματα εκτός της σειράς και ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ Brother For Sale και πρωταγωνίστησαν στη πρώτη τους ταινία To Grandmothers House We Go.

5. Τα κορίτσια φέρνουν τη σειρά Full House στη κορυφή το 1993. Καθώς ο ρόλος της Michelle Tanner γινόταν ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας, μεγάλωνε η δημοτικότητα της σειράς. Ο κόσμος δε χόρταινε να βλέπει τη Mary-Kate και την Ashley.

6. Το 1995 τα κορίτσια κάνουν νέο ξεκίνημα. Η σειρά Full House μετά από 8 σεζόν έρχεται στη λήξη της και το μέλλον των πρωταγωνιστών είναι αβέβαιο. Όχι όμως για τις δίδυμες Olsen. Την ίδια χρονιά κάνουν γυρίσματα για την πρώτη μεγάλη κινηματογραφική τους απόπειρα στην ταινία It Takes Two, με πρωταγωνιστές τον Steve Guttenberg και την Kirstie Alley.

7. Οι δίδυμες είναι πολύ απασχολημένες τη δεκαετία του ’90. Γυρίζουν συνεχώς ταινίες, μουσικά βίντεο και σύντομες τηλεοπτικές σειρές.

8. Το 2001 τα κορίτσια βρίσκουν νέο πάθος. Παράλληλα με την τηλεόραση και τις ταινίες, οι δίδυμες αποφασίζουν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία μόδας.

9. Έπειτα από αρκετές αποτυχημένες σειρές και ταινίες που δεν πήγαν καλά εισπρακτικά, οι αδελφές Olsen αποφασίζουν να σταματήσουν από αυτόν τον χώρο. Το 2004 ήταν η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί στη ταινία.

10. Μέχρι το 2006, οι δίδυμες έγιναν ινδάλματα της μόδας. Το 2006 ήταν η χρονιά που ήταν τα επίσημα πρόσωπα του σχεδιαστή μόδας Badgley Mischka in 2006, και το 2007 δημιούργησαν τη δική τους σειρά ρούχων, Elizabeth & James.

11. 6 χρόνια μετά τη δημιουργία της σειράς ρούχων, οι δίδυμες πήραν τον τίτλο Σχεδιαστές της Χρονιάς, από το συμβούλιο μόδας της Αμερικής.

12. Σήμερα, οι δίδυμες εξακολουθούν να διαχειρίζονται της εταιρεία ρούχων και θεωρούνται από τις πιο αναγνωρίσιμες σχεδιάστριες μόδας. Τελικά, η υποκριτική δε τις κέρδισε, αλλά χάρη σε αυτή έγιναν διάσημες!

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta