Η φωτογραφία με τις χιλιάδες κοινοποιήσεις! Αυτό το μικρό αγόρι είναι αποφασισμένο να πετύχει!!! Δείτε που διαβάζει…

Ο Torrefranca Joyce είναι ένας φοιτητής στην Ιατρική Σχολή και καθώς περπατούσε στους δρόμους της Mandaue έπεσε πάνω σε αυτό το μικρό αγόρι που έκανε την εργασία του στην μέση του δρόμου σε ένα μικρό τραπεζάκι.

Ήταν τόσο συγκινημένος που αποφάσισε να δημοσιεύσει την φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα με την λεζάντα “Εμπνευστείτε από αυτό το μικρό αγόρι“. Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς έχει κοινοποιηθεί πάνω από 4.500 φορές.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες, στη συνέχεια, προσπάθησαν να μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτό το μικρό αγόρι. Έμαθαν ότι το όνομά του είναι Daniel Cabrera 9 χρονών και βοηθά τακτικά τη μαμά του στην εργασία καθώς ο πατέρας του έχει πεθάνει. Ωστόσο δεν παύει να διαβάζει για να πετύχει τους στόχους του! Είναι αποφασισμένος να γίνει αστυνομικός ή γιατρός.

Η δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας επέτρεψε τον Daniel να λάβει πολλά βοηθήματα, τρόφιμα, ρούχα, σχολικά είδη, καθώς και έναν πολύτιμο λαμπτήρα έκτακτης ανάγκης με τον οποίο θα μπορεί να διαβάζει εκεί στον δρόμο… Για άλλη μια φορά η μαγεία των κοινωνικών δικτύων χρησιμοποιήθηκε με τον σωστό τρόπο!

Δείτε την φωτογραφία:

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta