Η Τρομακτική στιγμή που μια οργισμένη Αρκούδα κυνηγάει έναν άντρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι! (Βίντεο-ΣΟΚ)

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας άντρας τρέχει στις σκάλες για να γλυτώσει από μία νευριασμένη αρκούδα που βρήκε στην κουζίνα του. Ο Rodney Ginn από την Καλιφόρνια, βρήκε τη μητέρα με τα δύο κουταβάκια της μέσα στο σπίτι του όταν γύρισε από τη δουλειά.

Αμέσως άρχισε να τρέχει και έτσι από πίσω έτρεξε και η οργισμένη μητέρα, μέχρι που έκλεισε την πόρτα του δωματίου και την άφησε απέξω.

Ακούγεται να φωνάζει: ‘Υπάρχει μία αρκούδα στο σπίτι!’ Η αρκούδα παρέμεινε εκεί για 1 ώρα και ο συγκάτοικος του δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Ο Mr Ginn έγραψε στο Facebook: ‘Γύρισα από τη δουλειά και ο συγκάτοικος μου κοιμόταν και οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες. Τις έκλεισα και πηγαίνοντας προς την κουζίνα, είδα την αρκούδα με τα μικρά της. Έτσι, άρχισα να τρέχω πανικόβλητος στις σκάλες.’

Δείτε την σοκαριστική στιγμή βίντεο που ακολουθεί:

Αυτό έχει ξανασυμβεί και σε άλλο σπίτι πρόσφατα. Βέβαια, δεν φαίνεται να είναι πάντα ανεπιθύμητες. Νωρίτερα φέτος, ένα ζευγάρι από τη Ρωσία είχε υιοθετήσει μία 23χρονη μαύρη αρκούδα, την είχαν ονομάσει Stephan και την θεωρούσαν άλλο ένα μέλος της οικογένειας. Τον είχαν συμπαθήσει τόσο πολύ που τον άφηναν να κάθεται μαζί τους στο για δείπνο.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta