Η πόλη του Walking Dead πωλείται μέσω ebay

Εάν είστε μεγάλος θαυμαστής της σειράς Walking Dead και έχετε στο λογαριασμό σας 629,950.44 ευρώ, μπορείτε να κάνετε δικό σας το σκηνικό της δημοφιλέστερης σειράς των τελευταίων ετών.

Το αποκλειστικό τηλεοπτικό σουβενίρ που υπάρχει διαθέσιμο αυτή την στιγμή, διαθέτει 9 κτίρια και συγκεκριμένα μια πιτσαρία, ένα εστιατόριο, μερικά διαμερίσματα, ένα φαρμακείο και αρκετοί ακόμη ωφέλιμοι χώροι και γραφεία, ενώ η συνολική έκταση περίπου 15.000 τ.μ.

Η μικρή πόλη Grantville της Τζόρτζια μπορεί να έχει μόνο 3000 κατοίκους, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει γνωρίσει στιγμές δόξας και κατάφερε να γίνει πόλος έλξης τουριστών που θέλουν να δουν από κοντά την κεντρική περιοχή που μετατράπηκε σε σκηνικό της τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η Ghost Town είναι ευκαιρία και ισχυρίζεται πως πρόκειται για επένδυση που μπορεί να αποσβέσει τα λεφτά της, αφού τα κτίρια είναι σχεδόν έτοιμα για κανονική λειτουργία και ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να κερδίσει αρκετά χρήματα αν αξιοποιήσει και εκμεταλλευτεί τουριστικά την περιοχή.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta