Η πράξη καλοσύνης αυτού του Υπάλληλου έχει γίνει viral. Μόλις δείτε ΤΙ έκανε, θα σας φτιάξει τη Μέρα!

Η Coty Vincent, μητέρα δύο παιδιών, είχε πέσει θύμα ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος και έπρεπε να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο. Όταν έφτασε σε μια τοπική επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων μαζί με τα 11 μηνών αγοράκια της, έφυγε με περισσότερα από ότι περίμενε.

Όσο ήταν εκεί, ο John Goodlett, υπάλληλος, παρατήρησε ότι ήταν απασχολημένη με την συμπλήρωση των εγγράφων και προσφέρθηκε να κρατήσει το ένα από τα αγόρια της. Η νεαρή μητέρα είχε μόνο ένα καροτσάκι και για τα δύο μωρά της, έτσι η ευγένεια και η βοήθεια του Goodlett την εξέπληξαν.

Έκανε μια δημοσίευση στο Facebook για την συνάντηση τους.

“Αυτός είναι ο John και δουλεύει σε μια επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων. Έχει μια δίδυμη αδερφή, η οποία είναι η καλύτερη του φίλη. Όσο με βοηθούσε με την ενοικίαση του αυτοκινήτου γιατί έπαθα ένα ατύχημα, κράτησε τον ένα από τους δίδυμους γιους μου, γιατί δεν έχω διπλό καροτσάκι. Είναι ένας από τους πιο συμπονετικούς και τρυφερούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν τον John. Γίνετε σαν τον John. #BeAJohn” Η Vincent συνέχισε, “Είναι μια τόσο μικρή πράξη καλοσύνης που άγγιξε τις ψυχές τόσων ανθρώπων. Αυτό που έκανε ο John για μένα, και είμαι σίγουρη ότι έχει κάνει για πολλούς άλλους, απλά έκανε την μέρα μου καλύτερη.”

Η δημοσίευση της Coty έγινε γρήγορα viral και μετά από λίγες ημέρες έφτασε στα αυτιά των υψηλά ιστάμενων της εταιρίας που δουλεύει ο John! Ο διευθυντής του παραρτήματος είπε στην Coty ότι η εταιρία θα της αγόραζε ένα διπλό καροτσάκι για τα δίδυμα αγοράκια της και ότι σχεδίαζαν και μια έκπληξη για τον John.

Η μητέρα ελπίζει η ιστορία της να εμπνεύσει και άλλους να γίνουν πιο τρυφεροί και συμπονετικοί. “Πιστεύω πως αυτός ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ καλύτερο μέρος με τέτοιες μικρές πράξεις καλοσύνης που φτάνουν τόσο μακριά.”

Θα μπορούσαμε όλοι να μάθουμε από αυτή την απλή, αλλά όμορφη πράξη καλοσύνης. Όπως είπε και η Vincent, γίνετε σαν τον John!

Credit: inspiremore.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta