Η πιο άβολη επίσκεψη σε γυναικολόγο! Σίγουρα θα την θυμάται για όλη της τη ζωή…

Μια γυναίκα είχε κλείσει ραντεβού με τον γυναικολόγο της προς το τέλος της εβδομάδας, την Τετάρτη το πρωί όμως της τηλεφώνησαν από το γραφείο του για να της αλλάξουν το ραντεβού για την ίδια μέρα στις 9:30. Η ώρα ήταν 8:45…

Μέχρι να φτάσει στο ιατρείο του χρειαζόταν περίπου 35 λεπτά, οπότε δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο. Όλες οι γυναίκες φροντίζουν την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, ειδικά πριν από μία τέτοια επίσκεψη, αλλά εκείνη τη μέρα δεν προλάβαινε να κάνει και πολλά.

Έτρεξε πάνω, έβγαλε τις πιτζάμες και πλύθηκε γρήγορα στην περιοχή. Έβαλε το πανάκι στο καλάθι με τα άπλυτα, ντύθηκε και μπήκε φουριόζα στο αυτοκίνητο.

Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά στην αίθουσα υποδοχής, όταν της ζήτησαν να περάσει μέσα. Ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία (που όλες οι γυναίκες ξέρουν), ανέβηκε στην καρέκλα εξέτασης και άρχισε να κοιτάει τριγύρω προσποιούμενη ότι είναι στο Παρίσι. Ξαφνιασμένη άκουσε το γιατρό να λέει “Τι έχουμε εδώ; Βάλαμε τα δυνατά μας σήμερα, ε;” Η γυναίκα δεν απάντησε…

Μετά το ραντεβού, γύρισε σπίτι της ανακουφισμένη. Η υπόλοιπη μέρα ήταν αρκετά συνηθισμένη: ψώνια, καθάρισμα και μαγείρεμα. Γύρω στις 6 το απόγευμα, αφότου η κόρη της είχε γυρίσει από το σχολείο, την άκουσε να φωνάζει από τον επάνω όροφο: “μαμά που είναι η πετσέτα μου;“.

Της είπε να πάρει μια άλλη από το συρτάρι, αλλά της απάντησε: “Όχι, εγώ χρειάζομαι αυτή που είχα αφήσει δίπλα στο νιπτήρα! Είχα αφήσει μέσα τα glitter μου!

Μάλλον μετά το περιστατικό άλλαξε γυναικολόγο…

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta