Η Μις Αμερική είναι ελληνικής καταγωγής και τη λένε Βασιλική!

Άρωμα Ελλάδας είχε ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς των ΗΠΑ, μιας και η εστεμμένη της Αμερικής έχει ρίζες ελληνικές! Η Μις Τζόρτζια, Betty Cantrell, ελληνιστί Βασιλική, όπως βαφτίστηκε, παίρνοντας το όνομα της Ελληνίδας γιαγιάς της, είναι η καλλονή που κέρδισε τον τίτλο Μις Αμερική 2016.

Γεννήθηκε στο Warner Robins, ήταν η Μις Τζόρτζια για το 2015 και αναδείχθηκε Μις Αμερική για το 2016 στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν στο Atlantic City’s Boardwalk Hall.

Η Betty μαζί με τον τίτλο της κέρδισε και μία υποτροφία 50.000 δολαρίων.

H ερώτηση που έκανε η επιτροπή στην Cantrell αφορούσε το σκάνδαλο με τις ξεφούσκωτες μπάλες, με πρωταγωνιστή των παίκτη της New England Patriots, Tom Brady, σε φετινό αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου: “Νομίζω ότι για να είμαι βέβαιη ότι η μπάλα ήταν ή δεν ήταν ξεφούσκωτη, θα έπρεπε να ήμουν εκεί για να τη δω και να το εξακριβώσω, αλλά ναι, πιστεύω ότι έκλεψε και θα έπρεπε να είχε αποβληθεί γι’ αυτό. Δεν είναι δίκαιο“, είπε. Όταν της ζητήθηκε μετά τη στέψη της να σχολιάσει την απάντηση που έδωσε, η Betty Cantrell δήλωσε: “Δεν είμαι ποδοσφαριστής και επίσης δεν ήμουν εκεί για να νιώσω την μπάλα“!

Όπως έχει πει, γνωρίζει πολύ καλά από αγροτικές δουλειές. “Μεγάλωσα σε 2.800 στρέμματα γης! Μπορώ να οδηγήσω τρακτέρ, να σπείρω τα χωράφια και να χειριστώ κυνηγετικό όπλο“, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta